Megan Fox İlişki söylentileri hakkında yorum yapıyor


Megan Fox İlişki söylentileri hakkında yorum yapıyor

Meghan Fox, ilişkileri hakkında açıkça konuşuyor. ve Şimdi kendisi söylentilerini temizliyor

Geçtiğimiz haftalarda, 36 yaşındaki Megan Fox ve 32 yaşındaki Machine Gun Kelly hakkındaki ayrılık ve ilişki söylentileri devam etti. Oyuncu önce tüm fotoğrafları sonra da tüm Instagram hesabını silerek spekülasyonu körükledi ve bu arada nişan yüzüğünü düşürdüğü söyleniyor. Page Six tarafından hazırlanan bir rapora göre, nişanlısının cep telefonunda onu bir ilişkisi olduğuna inandıran mesajlar buldu. Şimdi Fox'un kendisi söylentileri temizliyor.


Hatta silinen Instagram profilini yeniden etkinleştirir ve oradaki ilişkisi hakkında bir açıklama yayınlar. 36 yaşındaki yazar, "Bu ilişkiye herhangi bir üçüncü taraf müdahalesi olmadı" diye yazıyor ve ekliyor: "Sizi bu gelişigüzel asılsız haberin yayılmasından mahrum bırakmaktan nefret ediyorum [...], ama buna mecbursunuz. Tarih ölsün ve bu masum insanları artık rahat bıraksın." Ancak oyuncu şu an ilişki durumunun nasıl olduğundan bahsetmiyor.


Jennifer Aniston: Bu gaftan sonra Harry Styles'ı yazdı.

İki yıldızın aşık olması yeni bir şey değil ama bu ilişkinin bazı sürprizler getireceği kesin. 54 yaşındaki Jennifer Aniston ve 29 yaşındaki Harry Styles bekar ve bir sonraki büyük Hollywood çifti olabilirler. Aktris, 51 yaşındaki Justin Theroux'dan 2017'de boşandı ve o zamandan beri bekar. 38 yaşındaki Olivia Wilde ile ilişkisi iki yıllık ilişkinin ardından Kasım 2022'de sona erdiğinden, Harry Styles'ın da artık yanında bir partneri yok. Aralarındaki 25 yıllık yaş farkına rağmen, oyuncu ve şarkıcı yakında daha da yakınlaşabilir.


Harry Styles'ın Instagram'daki fotoğrafları şimdiden Jennifer Aniston tarafından çok beğeniliyor ancak bu gelişmede belirleyici olan noktanın, Grammy ödüllü oyuncunun yaptığı bir gaf olduğu söyleniyor. Los Angeles'taki konserinde "Music For A Sushi Restaurant" şarkısı sırasında pantolonu yırtıldı ve o sırada herkesin en ön sırasında Jennifer Aniston oturuyordu. Olayı 29 yaşındaki çocukla temasa geçmek için kullandığı söyleniyor. "Closer" a göre, içeriden bir kaynağa göre Amerikalı ona bir mesaj yazdı.


Kaynağa göre Harry Styles, entelektüel, esprili ve sinirli olduğu için aktrisin ganimet planına kesinlikle uyuyordu. Müzisyen, 2020'de The Ellen DeGeneres Show'da ilk aşkının Jennifer Aniston olduğunu itiraf etti. İkisi arasındaki ilişkinin nasıl gelişeceği ve yakında bir ilk buluşma olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak ilgi karşılıklı görünüyor.