Bruce Willis Ailesi tarafından bu şekilde destekleniyor


Bruce Willis Ailesi tarafından bu şekilde destekleniyor

Bruce Willis afazi hastalığı için Ailesinden destek buluyor

17 Şubat 2023'te Bruce Willis'in ailesi, oyuncunun frontotemporal demans hastası olduğunu duyurdu. Yakınları bu zor döneminde yanında yer alıyor ve birçok farklı şekilde ona destek olmaya çalışıyor.

67 yaşındaki Bruce Willis'e frontotemporal demans teşhisi kondu. Ailesi bunu birkaç gün önce internette duyurdu. Sevdiklerinin bu anlarda ona nasıl yardım ettiği, Willis-Moore evindeki aile dinamikleri hakkında çok şey ortaya koyuyor ve harmanlanmış ailenin birbirine ne kadar destek verdiğini gösteriyor.


Bruce Willis: frontotemporal Zor teşhisi ediliyor

2022 baharında Bruce Willis'in ailesi, aktörün afazi olduğunu açıkladı. Yaklaşık on bir ay sonra, dil güçlüklerine, kişilik değişikliklerine ve duygusal sorunlara yol açabilen frontotemporal bunama teşhisi konur. Bunun nedeni demansın bu formunun beynin frontal ve temporal loblarındaki beyin performansını tehdit etmesi ve bu bölgeleri küçülterek bahsedilen semptomlara yol açabilmesidir.


Aile bir araya gelip yardım ediyorlar

67 yaşındaki kişinin ailesine yakın bir kaynak, People'a şunları söyledi: "Bruce'un aktif kalması önemlidir. Programı, vücudunu ve beynini çalıştıran günlük aktivitelerle dolu." Bu şekilde eğitim herkesin Hollywood yıldızının sağlığı üzerinde çalıştığını gösteriyor. Willis'in ailesi yaptığı açıklamada, "Mümkün olduğunca dolu bir hayat yaşama" şansına sahip olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Çocukları Rumer (34), Scout (31), Tallulah (29), Mabel (10) ve Evelyn (8) ile eşi Emma Heming Willis (44) ve eski eşi Demi Moore (60) ona yardım ediyor ve onu mutlu etmeye çalışıyor. hayatı olabildiğince konforlu hale getirmek.


Bruce Willis afazi hastalığı için Ailesinden destek buluyor!

Aile güzel anılar biriktirmeye çalısıyor

Her şeyden önce, oyuncunun karısı iki kızı Mabel ve Evelyn'e babalarıyla birlikte daha birçok anı biriktirme şansı vermek istedi. Aile dostu şöyle açıklıyor: "İkisinin de Bruce'u harika ve eğlenceli bir baba olarak hatırlamasını istiyor. En iyi anıları onunla birlikte yaratmalarını istiyor." Ayrıca ailenin artık her zamankinden daha yakın olduğunu vurguluyor.