Metin Akpınar da kampanyaya 500 bin TL bağış yaptı.


Metin Akpınar da kampanyaya 500 bin TL bağış yaptı.

Usta oyuncu Metin Akpınar, 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 500 bin TL bağışladı

zmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası için Halk TV'de bağış toplandı. Sanatçı Metin Akpınar da kampanyaya 500 bin TL bağış yaptı. Usta sanatçı yaptığı bu paylaşımla Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti.


Kahramanmaraş'ı sarsan depremlerden sonra barınma problemleri ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cem Adrian'ın "Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım" adlı türküyü seslendirdiği gecede İsmail Küçükkaya ve Seda Selek sundu.


Geceye bağış yağdı. Sanatçı Metin Akpınar da 500 bin TL bağış yaptı. Usta sanatçı yaptığı bağışla sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da 'Metin Akpınar' hashtag'i adı altında kısa sürede çok sayıda tweet atıldı.

Akpınar'ın bağışına "Helal olsun" yorumları geldi.


Pınar Deniz 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına da bakın ne kadar bağış yaptı

Türkiye Tek Yürek programına da katılmıştı! Pınar Deniz 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına da bakın ne kadar bağış yaptı

Türkiye Tek Yürek programına katılan oyuncu Pınar Deniz 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına da katıldı. Yargı dizisinde yer alan oyuncu Pınar Deniz kampanyaya 100 bin TL bağışladı.


Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Hatay'da önce 6.4 ve ardından 5.8 büyüklüğündeki depremler nedeniyle hasarlı binalar yıkıldı. Deprem bölgelerinde barınma sorunları yaşayan vatandaşlarla dayanışma için 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyası düzenlendi.


Pınar Deniz 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına da bakın ne kadar bağış yaptı!

Yargı dizisinde yer alan Pınar Deniz kampanyaya 100 bin TL bağışladı.

Türkiye Tek Yürek programına katılan Pınar Deniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Halk TV desteğiyle düzenlediği ‘Bir Kira Bir Yuva’ programına bağışta bulundu.