Londra'da sabahın dördünde Leo ve model Josie ile birlikte


Londra'da sabahın dördünde Leo ve model Josie ile birlikte

Leonardo DiCaprio genç piliçlerin arkadaşlığından keyif almaya çalışıyor.

Hollywood'un en gözde bekârı Leonardo DiCaprio, bu hafta Londra'da düzenlenen BAFTA Ödülleri'nden sonra ortalığı sallıyordu. Çarşamba gecesi yanında: Tennessee modeli Josie vardı.

Artık çok genç modellerle çıkmak istemiyor ama onlarla parti yapmak istiyor, her zaman mutlu...

Sabahın dördüne kadar Leonardo DiCaprio (48), Çarşamba günü Londra'daki ünlülerin sıcak noktası "Chiltern Firehouse" da rip yapmasına izin verdi - yanında 21 yaşındaki Amerikalı

Josie Redmond. Meslek: model elbette! İngiliz Daily Mail gazetesi, Hollywood yıldızı ile Josie'nin kulüpten birlikte ayrıldığını gösteren fotoğraflara sahip.

Tennessee'li genç kız, uzun, ince, güzel ve 25 yaş altı eski sevgilileriyle mükemmel uyum sağlıyor! DiCaprio'nun bir arkadaşı, Leo'nun imajından kurtulmak için ganimet kalıbını değiştirmek istediğini iddia etti, "

"Leo, bu çok genç kadınlarla birlikte olduğu izlenimini uyandıran yutturmacadan hoşlanmıyor. Bu görüntüden sonsuza kadar kurtulmak istiyor ve bunun peşini bırakmaması onu derinden rahatsız ediyor" dedi. "Titanic" yıldızı, Londra'daki parti gecesinde bu kararı bir kenara atmış gibi görünüyor.


Leo daha olgun bir ilişki arıyor, bulana kadar Josie (21) gibi model hatunlarla partiler yapıyor.

Leonardo DiCaprio genç piliçlerin arkadaşlığından keyif almaya çalışıyor.!

Geçen yaz model kız arkadaşı Camila Morrone'den (25) ayrıldığından beri Leo hiçbir partiyi kaçırmadı. Haftanın hemen başında, 19 yaşındaki model Eden Polani ile Los Angeles'taki bir rekor partisinde kutladı, Ocak ayında Leo, Karayipler'de uzun bacaklı güzellerle birlikte lüks bir yatta yelken açtı.


İçeriden biri, "Leo bekar... Daha olgun bir ilişki arıyor." Ama o zamana kadar Leo, genç piliçlerin arkadaşlığından keyif alıyor.