Türkiye'de yeni göğüs ameliyatı yapti talihsiz kazaya uğradi


Türkiye'de yeni göğüs ameliyatı yapti talihsiz kazaya uğradi

Vanessa Mariposa yeni göğüs ameliyatı olmustu yüksekten dalış yaparken göğüsleri yırtıldı.

Model yıldız adayı Vanessa Mariposa 30 için şok: Yeni Göğüs implantı yaptı, "yüksek dalış sırasında" su üzerindeki şiddetli darbe nedeniyle göğüsleri yırtıldı. Türkiye'de ameliyat olmuştu ve implant değiştirdi. Ancak komplikasyonlar vardı!


“Anesteziden alerjik bir şok geçirdim. Şu ana kadar iyiyim ama tabi ki hep acı çekiyorum. Ama her şeyin bittiği için çok mutluyum," dedi Vanessa.


TV yıldızının sadece bir göğsü ameliyat edildi. Bu şekilde daha az risk alırsınız, diyor

Türkiye'de yeni göğüs ameliyatı yapti talihsiz kazaya uğradi.!

Anestezik ilaca alerjik reaksiyon nedeniyle, 30 yaşındaki sadece kırmızı, şişmiş bir kol değil, aynı zamanda ölüme yakın bir deneyim yaşadı. Ama bunu ancak ameliyattan sonra doktorlardan öğrendi, Vanessa bunu kendisi hatırlayamıyor.


"Umarım bir daha bir şey olmaz. Kendime iyi bakacağım."

Türkiye'de yeni göğüs ameliyatı yapti talihsiz kazaya uğradi.!

Göğüs ameliyatından sonra Vanessa kırık implantı gösteriyor ve "yüksek dalış" üzerindeki etkisinin "ne kadar kötü" olduğuna inanamıyor.

Yüksek dalış pratiği sırasında kazada göğüs implantı kırılmakla kalmadı, realite yıldızı aynı zamanda rendelenmiş bir leğen kemiği, göğüs hematomu, göğüs kontüzyonu, çatlamış bir dudak ve vücudunun her yerinde morluklar yaşadı.


Etkileyici, zorluklara rağmen meme implantlarının değişimini atlattı.

Türkiye'de yeni göğüs ameliyatı yapti talihsiz kazaya uğradi.!

Etkileyici ve bu zor zamanı tek başına atlatmak zorundaydım. Yeni erkek arkadaşı yanından ayrılmıyor.

Magazin Haberler,de yaptığı bir röportajda Vanessa coşkuyla şunları söylüyor: "Erkek arkadaşım benim en büyük mutluluğum ve benim için orada olduğu ve beni bu kadar iyi desteklediği için inanılmaz derecede minnettarım."