Ramazan bayrami mesajlari


Ramazan bayrami mesajlari
İslam aleminde dini bayramlardan ilki olan Ramazan Bayrami bu sene 25 Haziran Pazar günü baslayacak. Ramazan Bayrami dünyanin birçok yerinde müslümanlar tarafindan çosku içerisinde geçirilecek. Bir ay boyunca Oruç ibadetini yerine getiren müslümanlar Ramazan Bayramina erismenin mutlulugu ve huzurunu yasayacaklar. Bu özel bayram günlerinde uzaktaki ailenize,dost ve akrabalariniza gönderebileceginiz en özel bayram mesajlarini sizler için derledik. İste en güzel bayram mesajlari

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Bu mübarek günde yüreginizin huzur ve mutlulukla dolmasi niyetiyle Ramazan bayraminiz mübarek olsun.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arinmis, tüm gözyaslariniz dinmis olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayrami'niz kutlu olsun.

*|* Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatimiza hikmetiyle, hatalarimiza rahmetiyle, mahserde Muhammediyle yardim etsin insallah. Hayirli Bayramlar.

Ya Rabbi sana açilan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunlari, sana yalvaran dilleri ne olur bos çevirme. Hayirli Bayramlar.

Ümmetin birlik ve beraberliginin daim olmasina, kanin durmasina; sevgi, hosgörü ve barisin hakim olmasina vesile olmasi dilegiyle Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun.

Hayat yasamayi, vefa hatirlamayi, dostluk paylasmayi, özel günler ise hatirlamayi bilenler için vardir. Ramazan Bayraminiz mübarek olsun.

Dua Kapilarinin Agzina Kadar Açik, bela Ve Kötülüklerin Arindirildigi Bu Güzel Günde Bayraminizi Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayirli ve Mutlu geçirmeniz Dilegiyle Mübarek ramazan Bayraminizi Kutlarim.

Nimetlerin en iyisi çalisarak kazanilan, arkadaslarin en iyisi de Allah"i hatirlatandir. Ramazan Bayraminiz Mübarek olsun.

En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatiniz da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayraminiz mutlu olsun…

İslam'in nurlu günesi kalbine dolsun, makamin cennet Hz. Muhammed komsun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramin mübarek olsun.

Sofraniz afiyetli, paraniz bereketli, kararlariniz isabetli, yuvaniz muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sihhatli, yüzünüz mutlu, bayraminiz kutlu olsun.

Her seyin rahatça yenip içilebildigi mübarek 11 aylar baslamistir. Hayirli bayramlar…

En delice esen seher yeli, en günesli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayraminiz kutlu, her sey gönlünüzce olsun.

Yüreklerde bir esinti ve baris paylasimina en sicak merhabadir bayramlar. Ramazan Bayraminiz kutlu, her sey gönlünüzce olsun…

Dualarim Sizinle Birdahaki ramazan Bayraminda Güzel Anilara imza Atmak dilegi iLe Ramazan Bayraminiz Hayirli Olsun.

Dünya'da ve ahirette hakiki bayramlari yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayraminizi kutlar, hayirlara vesile olmasini temenni ederim.

Dostlugu, sevgiyi ve gelecegi… Asimizi, ekmegimizi, soframizi… Hüznümüzü, acimizi, yalnizligimizi paylastigimiz; birlik ve beraberligimizi, kardeslik ve dostlugumuzu en sicak sekilde hissedecegimiz mübarek Ramazan Bayraminizi tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Adaletin terazisi, Varligin Yaraticisi, merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayirli Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarini Kabul Eder, Bu hayirli bayramda Dualarimiz Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayraminiz Hayirlara Vesile Olur insallah.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sicak bir mesaj kapatir mesafeleri, birlestirir gönülleri, bir sicak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklastirir bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayraminiz bereketli olsun!

Çilginca Esen Rüzgar, Kavurucu Günesli terleten günler, Yildizlarla Dolu Bir Dünyadir Bayramlar, Ramazan Bayraminiz Mübarek olsun hersey istediginiz Gibi Olsun insallah.