Leonardo DiCaprio biraz yaşlı kizla beraber göründü


Leonardo DiCaprio biraz yaşlı kizla beraber göründü

Leonardo DiCaprio'nun yeni bir kızı arkadaşı olduğu söyleniyor. Ama av planına pek uymuyor

Leonardo DiCaprio (48) ve kadınlar... Başlı başına bir hikaye. Sadece film yıldızının alevleri hızla yer değiştirmeyi sevmiyor - Leo'nun genç ve hatta çok, çok genç partnerlere karşı bir tutkusu var.

Ama eski "Titanic" artık yeterince yakışıklı mı? Yeni aşkı - en azından DiCaprio standartlarına göre - çok daha eski.

Leo, model Rose Bertram ile şimdi daha olgun bir şey deniyor. Çünkü Rose 21 değil, 25 değil, 28 yaşında.

Oyuncu ve model Rose, Çarşamba günü Paris'te görüntülendi. İkisi de Kükü restoranına gürültülü bir parti için bir araya geldi.

"Magazin Haberlere" Leo'nun arkadaşı Richie Akiva ile kustuğu söyleniyor.

Fotoğraflar, DiCaprio'yu şapka ve ceketle normal bir görünümde gösterirken, genç Belçikalı Bertram, altına bir ceket ve yeşil bir elbise ile biraz daha şık geldi.

İkisinin gerçekten birlikte olup olmadığı bilinmiyor ama Rose'un Leo'dan sadece birkaç dakika sonra partiden ayrıldığı söyleniyor.

Ve Leo'nun gülü kim? İki çocuk annesi annenin Instagram'da şimdiden bir milyondan fazla abonesi var. Rose, Vogue ve Woman's Health'in kapaklarını süsledi ve diğerlerinin yanı sıra Dolce ve Gabbana'yı tanıttı. Ama erkekler söz konusu olduğunda ünlüleri de seviyor: son erkek arkadaşı futbol ikincisi olan Gregory van der Wiel'di (35).


Leo için sadece bir sürçme mi? Yoksa Oscar kazanan artık çok genç kadınlarla çıkmak istemiyor mu? Bilindiği üzere DiCaprio'nun yaş sınırı 25'tir, bunun üzerindeki her şey kategorik olarak sola kaydırılır (yani sıralanır).


Leonardo DiCaprio, modellerle (25 yaş altı) çıkmayı tercih ediyor, en azından aktör yeterince yaşlı görünüyor

Leonardo DiCaprio'nun yeni bir kızı arkadaşı olduğu söyleniyor. Ama av planına pek uymuyor!

Magazin Haberlere şunları söyledi: "Leo, bu çok genç kadınları taktığını öne süren yutturmacadan hoşlanmıyor. Bu görüntüden sonsuza dek kurtulmak istiyor ve bunun peşini bırakmaması onu çok rahatsız ediyor. Daha olgun bir ilişki arıyor."


Sadece bir hafta önce DiCaprio, 21 yaşındaki Josie Redmond ile Londra'daki Chiltern Firehouse ünlüler mekanında parti yapıyordu. Meslek: model elbette! Şubat ayının başında, "Inception" yıldızı, şarkıcı Ebony Riley'nin (32) ev sahipliği yaptığı bir partide yırtılmasına izin verdi. 19 yaşındaki tek Eden Polani ile.