kim kardashian bikinili duşta sıcaklık başına vurdu


kim kardashian bikinili duşta sıcaklık başına vurdu

Görünüşe göre duş, Kim için çok ihtiyaç duyulan bir serinleme

Reality TV Kraliçesi Kim Kardashian (42) kendine ve 346 milyon Instagram takipçisine biraz ısınma, biraz serinleme ısmarlıyor: mini bikinisiyle açık hava duşunun altında duruyor, musluğu açıyor, cennette yüzünü esnetiyor - ve aaah aahh diyor.


Yeni Instagram fotoğraflarında bir kez daha açık bir şekilde ana cazibe merkezi haline geldi: Kim'in dünyaca ünlü, aşırı derecede eğitilmiş vücudu.

42 yaşındaki Almanca "ruhu arayın" diye yazıyor: kişinin vicdanını incelemesi. Kim bunu duşta çalıştırıyor - neden olmasın. Zaten bu tür fotoğraflar karşısında soru sormak da uygun değil.

Giyinirken her zaman göz alıcı: Kim Kardashian, Şubat sonunda Milano Moda Haftası'nda

kim kardashian bikinili duşta sıcaklık başına vurdu!

Kim düşünceli bir tavırla beton duvara yaslanıyor ve tabii ki duşta da makyaj yapıyor. Güneş gözlüğü ve fotoğraf serisi ile biraz poz mükemmel.

Güneşteki su damlaları, bazı Instagram kullanıcılarının onu suçladığı gibi, Kim'in Hıristiyan haçına saygısızlık edeceği eleştirisi gibi yuvarlanıyor. Sembol, belindeki göbek zincirindeki ışıkta parlıyor.


Görünüşe göre duş, Kim için çok ihtiyaç duyulan bir serinleme. 42 yaşındaki avukatlık eğitimi alıyor, duştan kısa bir süre sonra paylaştığı hikayesinde "Anayasa hukukundan nefret ediyorum!" ve kamera karşısına bir hukuk kitabı çıkardı.


Ancak Kim, öğrenmenin değerli olduğunu biliyor. 2021'in sonundaki dördüncü denemesinde ilk önemli hukuk sınavını geçmekle kalmadı, aynı zamanda Ağustos'taki hukuk sınavında eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ı (75) yendi!

kim kardashian bikinili duşta sıcaklık başına vurdu!