Chrissy ve Bella Hadid güzellik için bıçak altına giriyor


Chrissy ve Bella Hadid güzellik için bıçak altına giriyor

Chrissy Teigen solda ve Bella Hadid gibi yıldızlar, "mükemmel görünüm" için düzenli olarak bıçak altına giriyor.

Yeni güzellik akımı Hollywood'u fethediyor Bella Hadid ve Chrissy Teigen çoktan başardı! "mükemmel görünüm" için düzenli olarak bıçak altına giriyor.

Güzel olmak istiyorsan acı çekmelisin... Daha çok Hollywood'da yaşanan bir atasözü. Ve eğer doğa bunu vermezse güzellik doktorunun yardım etmesi gerekir! 

Zengin ve güzeller arasındaki son çılgınlık: sözde yanaktan yağ aldırma. Cerrahi işlem sırasında yanak içi yağ dokusu kesilir. Ameliyatın amacı: görsel olarak daha çarpıcı bir yüz.

Bukkal yağ giderme, daha ince bir yüz oluşturmak için yanaklardaki yağları alır.

Chrissy ve Bella Hadid güzellik için bıçak altına giriyor!

Hollywood trendi Almanya'ya geleli çok oldu. Stuttgart estetik cerrahı Dr. Fitz, muayenehanesinde bukkal yağ giderme talebinin arttığını fark ediyor.

“Bukkal yağ aldırma, öncelikle özellikle yuvarlak yüzlü kişiler için tasarlanmıştır. Ancak kliniğimizde zaten dar yüz hatlarına sahip olan genç kadınların işleme daha fazla ilgi gösterdiğini fark ettik" dedi.


Yanaktaki mevcut yağ, ağız boşluğundan küçük bir giriş yoluyla kesilir. Anestezi veya lokal anestezi altında yapılan ve genellikle çabuk iyileşen ancak riskleri de olan bir ameliyattır.

“Olası komplikasyonlar yara iyileşme bozuklukları, ameliyat sonrası kanama ve optik pürüzlülüktür. İkincisi, yanağın her iki tarafından eşit olmayan miktarda yağ alındığında ortaya çıkar. Diğer işlemlerle karşılaştırıldığında ise yanak yağ aldırma riskleri oldukça düşüktür.


İşlem için hastaların en az 18 yaşında olması ve ceplerini iyice kazması gerekmektedir. Tanımlanmış zigomatik kemer için 2000 ila 4000 Euro ödenebilir. Ama söz burada da geçerli: az veya çoktur

Chrissy ve Bella Hadid güzellik için bıçak altına giriyor!

“Çok fazla yağ alınırsa, yüz hızla çökük görünebilir. Müdahale nihaidir. Bölgeye daha sonra tekrar püskürtme seçeneği olsa da, tedavi önceden iyi düşünülmelidir” diyor güzellik uzmanı Fitz.

Birçok genç kadının dikkate almadığı şey: Yaşla birlikte cilt daha fazla yağ parçalıyor ve bölgelerde sarkmalar oluyor. Yağlar önceden alınırsa, bölgedeki gerginlik kaybı normalden daha fazla olabilir.