Oscar 2023 Bu lüks hediyeler bu yıl hediye çantasında


Oscar 2023 Bu lüks hediyeler bu yıl hediye çantasında

Tüm Oscar adayları için yine 120.000 Euro değerinde bir hediye çantası var. Dahil olanlar: gezi, makyaj ve organik tarihler.

Her yıl merakla beklenen: Tüm adaylar için Oscar'larda ünlü "Hediye Çantası". Artık bu yıl hangi lüks hediyelerin dahil olduğu belli oldu.

Oscar 2023: Hediye paketleri dolu

Her yıl ünlülere hediye veren pazarlama şirketi Distinctive Assets, hediye çantalarından sorumlu. Kurucusu bir basın açıklamasında şunları açıkladı: "Hediyelerimiz sadece harika, eğlenceli ve kullanışlı olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir amaca da hizmet ediyor. Birlikte çalıştığımız markaların çoğu, son derece fayda sağlayan küçük işletmeler, en büyüğü bu gece Hollywood'da yer alıyor."


Her türlü lüks hediye bu yıl yine yer alıyor. Toplam 60 ürün ve kupon ünlüler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Bir Japon sütü ekmeği ve gurmeler için özenle seçilmiş organik hurma, Napoli açıklarındaki bir İtalyan volkanik adasında sekiz kişi için üç günlük lüks bir hafta sonu ve bir liposuction veya saç ekimi kuponu hediye çantasına dahildir. Gelecekte, şanslı Oscar adaylarını Avustralya'da bir arazi parçasında dinlenebilecekler, toplam değeri yaklaşık 12.000 Euro olan makyaj onları bekliyor, Ottawa, Kanada'da bir mola, taşınan bir yenileme kuponu Yaklaşık 25.000 Euro değerindeki Maison İnşaat firmasına ait gıda takviyeleri, aksesuarlar, Çay, şarap ve tatlılar dahildir. Herkes için bir şeyler var!


Bir Alman markası da onu enfes seçim haline getirdi. Mücevher markası Rareté Studios, kişiselleştirilmiş bir 18 ayar altın bileklikle katkıda bulunuyor. Bilezik, bir akuamarin, bir Herkimer pırlanta ve ametistin yanı sıra alıcının adının baş harfinin uygulandığı 18 ayar altın bir boncukla süslenmiştir. Maliyet noktası: yaklaşık 1.132 Euro.