Avril Lavigne Üstsüz protestocuyu sahneden zorla indirdi


Avril Lavigne Üstsüz protestocuyu sahneden zorla indirdi

Avril Lavigne Pazartesi günü Kanada'da düzenlenen bir ödül töreninde üstsüz bir protestocuyu sahneden zorla indirdi.

Kanadalı şarkıcı Avril Lavigne (38), geçen Pazartesi günü Edmonton'da düzenlenen Kanada Juno Ödülleri'nde sahnede rahatsızlandı. Bir gösterici sahneye üstsüz girdi, sırtında okuması için "Yeşil kuşağı kurtarın" (Almanca: "Yeşil kuşağı koruyun") mesajı vardı. New York Post'a göre, görünüşe göre bu, Ontario hükümetinin tartışmalı bir kalkınma planına bir gönderme.


Avril Lavigne üstsüz protestocunun sahneden indirilmesini istedi.

Rapora göre Lavigne, 30 yaşındaki şarkıcı AP Dhillon'u duyurmak üzereydi ki protestocu pembe pantolon ve başörtüsüyle göründü. Müzisyen ilk başta protestocuyu görmezden gelmeye çalıştı ama sonra döndü ve ona gülerek ama net sözlerle ("Siktir git orospu") sahneyi terk etmesi gerektiğini söyledi. Gösterici daha sonra bir güvenlik görevlisi tarafından merdivenlerden aşağı indirildi. Eylemin kendisi için başka sonuçları olup olmadığı bilinmiyor.


Avril Lavigne O bir ödül aldı

Lavigne ayrıca o gece daha mutlu bir olay yaşadı: kendisine TikTok Juno Hayran Seçimi Ödülü verildi. Müzisyen Twitter'da "Bana oy veren harika hayranlarıma teşekkürler" diye yazdı. "Bu benim onuncu Juno Ödülüm ve dördüncü Hayran Seçimi Ödülüm. Önümüzdeki 20 yıl şerefe!" Protesto kampanyasına küçük bir gönderme olarak, bir P.S. yine göstericiye söylediği sözler. Gösteriden sonra, New York Post'a göre kendisine 20 yıllık ödüllerden en unutulmaz anları da soruldu ve Lavigne, "Kesinlikle öne çıkanlardan biri olarak tarihe geçecek" yanıtını verdi.