Lizzo şarkıcı Normal bir günde ne yediğini açıkladı


Lizzo şarkıcı Normal bir günde ne yediğini açıkladı

Lizzo gibi bir süperstar, turneye çıkmadığı ve pişirilmediği zamanlarda gerçekte ne yer? 

TikTok'ta şarkıcı, sıradan bir günde masasında olanı gösteriyor - ve çok özel bir kombinasyonla şaşırtıyor!

Lizzo şu anda dünyayı dolaşıyor ve yaşama sevincini büyük sahnelere yayıyor. Ama şimdi eve döndü, seyahatin zorluklarına kısa bir ara verdi. Ve böylece yine kendi yiyeceğinden sorumludur. Tabağında ne var? Komik bir "Bir günde ne yerim" TikTok'unda takipçilerine anlatıyor.


Lizzo'nun normal bir günde evde yediği şey bu.

Şarkıcı, "Tur baskısından sonra bir gün boyunca ne yerim" diye sevimli videosunu tanıtıyor. Ve her zamanki gibi güne kahvaltıyla başlıyor. Amerikalı, "Bu havuç-elma-portakal suyu buzdolabımdaydı, ben de içiyorum!" diye şaka yapıyor. Ancak sıvı gıda ona yetmiyor, Lizzo fıstıklı granolayı yüksek proteinli müsli ve sütle yiyor. Böğürtlen ve chia tohumları sağlıklı öğünü tamamlar.


Gün içindeki diyetindeki hedefini açıklamaya devam ediyor: "Yemek sipariş etmek! Ve mutfağımda ne kaldıysa kullanmak istemiyor." Çok gerçekçi!

Öğle yemeği için "Smokey Bacon Humus Tacos" hazırlıyor - ama vegan versiyonunda. Ve bununla, TikTok hakkında coşkulu bir şekilde yorum yapan hayranlarını şaşırtıyor: "Daha mükemmel olamayacağını düşündüğümde... vegan besleniyorsun!" Öğle yemeğinizin tatlı sonu için sağlıklı bir meyve atıştırmalığı var: mango parçaları ve papaya. Tabii ki, Lizzo bir izin gününde de biraz günah işleyebilir: Mango ile birleştirdiği "Takis" cipsleriyle kendini ödüllendirir. İri gözleri, kendine özgü yiyecek yaratmanın en azından bir izlenim bıraktığını gösteriyor. Akşamları miso soslu yam, erişte ve lahana pişiriyor - sağlıklı ve besleyici. Tatil gününü mükemmel bir şekilde bitirmek için televizyon karşısında yemeğinin tadını çıkarıyor.

Harika sevimli videosuyla Lizzo, bizim gibi olduğunu kanıtlıyor!