Angelina Jolie David Mayer de Rothschild aşka yelken açtilar


Angelina Jolie David Mayer de Rothschild aşka yelken açtilar

Angelina Jolie David Mayer de Rothschild yeni mi aşık oldu? ikili aşka yelken açtilar

Angelina Jolie sadece gişe garantörü ve aslan anne olarak görülmüyor. Ancak Brad Pitt ile evliliğinden beri kalıcı olarak da bekar. Film yıldızına olan aşk çirkin bir şekilde sona erdiğinden beri, şarkıcı The Weeknd (33) de dahil olmak üzere olası aşklar hakkında spekülasyonlar yapıldı, ancak şu ana kadar yeni bir aşk gezisi olmadı.


Ama şimdi 47 yaşındaki HIM ile kendini oldukça utanmaz bir şekilde gösterdi: milyarder varis David Mayer de Rothschild 44. Kaliforniya, Malibu'daki bir öğle yemeğinde, insan hakları aktivisti ve çekici İngiliz'in gözleri parlıyordu.


Angelina Jolie ve David Mayer de Rothschild, "Page Six" adlı ünlü restoran "Nobu" da üç saat yemek yediler. Aktris dar kesim siyah elbisesi, abartılı güneş gözlükleri ve uzun saçlarıyla zarif görünürken, randevusu daha rahat bir görünüm kazandı.


Çarpıcı olan şey: Milyarder, kendine özgü yüz hatları, mavi gözleri ve çene uzunluğundaki saçları nedeniyle neredeyse Brad Pitt'in daha genç bir versiyonu gibi görünüyor.

Angelina Jolie gerçekten aşka yelken mi açti?

Ama "Lara Croft" yıldızı ve zengin girişimci gerçekten bir çift mi? Ne Angelina Jolie ne de David Mayer de Rothschild bu konuda yorum yapmadı.

Görüşmenin bir iş görüşmesi olması da mümkündür. Mayer de Rothschild çevreci olarak tanınırken, Jolie 2012'den 2022'ye kadar UNHCR'nin İyi Niyet Elçisiydi. Her ikisi de kendini adamış aktivistler olarak görülüyor.


Üç saat süren görüşmenin ne hakkında olduğu bilinmiyor. Ama restorandan çıktıklarında ikisinin de keyfi yerindeydi.

Kim bilir, belki de Angelina Jolie sonunda kalbini tekrar ele vermiştir.