Lottie Moss üstsüz: Hayranlarını böyle çıldırtıyor


Lottie Moss üstsüz: Hayranlarını böyle çıldırtıyor

Lottie Moss üstsüz: göğüslerini örtmek istedi! Çıplak sonuç hayranlarını çıldırtıyor

Lottie Moss hayranlarını çıldırtmak için bir kez daha her şeyini verdi. Model, yeni bir üstsüz paylaşımının yanı sıra göğüslerini gerçekten kapatmaya çalıştığını açıklıyor. BU çıplak sonuçtur.

Lottie Moss, hayranları tarafından (şu anda yaklaşık 560.000 abone) Instagram fotoğraf ve video ağı hesabındaki fotoğrafları ifşa etmesiyle tanınır. 25 yaşındakiler için genellikle "az çoktur" sloganı geçerlidir. Ancak en son Instagram çekiciyle, fanatik hayranlar bile en azından kısa bir süre için dillerini kaybetmiş olmalıydı. Şaşılacak bir şey yok: Bu yarı çıplak görünüm gerçekten bir sersemletici.


Lottie Moss, Instagram'da bir fotoğrafta neredeyse tamamen çıplaktı

Lottie Moss, yeni Instagram fotoğraflarıyla (aşağıya bakın), işi gerçekten uç noktalara taşıyor. Çünkü süper model Kate Moss'un kız kardeşi aslında vücudunu pek takmıyor. Aslında onu yine şeffaf olan mini bir külota indirgedi. Lottie Moss, hayal gücüne çok az şey bırakıyor. Tersine, bu, kendisini neredeyse tamamen çıplak olarak sunmasından başka bir şey ifade etmez.


Lottie Moss üstsüz: Hayranlarını böyle çıldırtıyor

Lottie Moss üstsüz: göğüslerini örtmek istedi! Çıplak sonuç hayranlarını çıldırtıyor!

Ateşle oynuyor. Lottie Moss tek koluyla vücudunun çıplak üst kısmını kapatıyor. Bir elinde seksi fotoğraflar çektiği akıllı telefonunu tutuyor. Göğüslerini de aynı ustalıkla kapatıyor. Aksi takdirde, nackedei anlık görüntüleri, modelin tek hayran hesabı için bir şey olurdu. Ancak Lottie Moss, üstsüz çekiciyle Instagram hayranlarını da sıkı bir şekilde kontrol altında tutuyor. Peki model kışkırtıcı fotoğrafları hakkında ne diyor? Lottie, gönderinin yanındaki yorumda göğüslerini korumak için elinden geleni yaptığını açıklıyor. Gerçekten çok çaba sarf edilmiş gibi görünüyor. Ama sonunda başarısı onu haklı çıkarıyor.