Ünlü Şarkıcı Adele: Sarsıcı alkol itirafında bulundu


Ünlü Şarkıcı Adele: Sarsıcı alkol itirafında bulundu

Adele'in şok edici alkol itirafı Öğle vakti dördüncü şişe şarabımı içiyordum

Süperstar Adele şarkılarında acısını ve duygularını ruhundan seslendiriyor. Şimdi şarkıcı, Las Vegas şovunda birçok kişiyi şok eden bir itirafta bulundu.

Adele, elinde bir şarap kadehi ile sahnede hayranlarına korona salgını sırasında alkolün kendisini nasıl ele geçirdiğini itiraf etti. Tecrit sırasında, görünüşe göre tüketimini kontrol altında tutmamıştı. Kapsam: korkutucu.

"Saat sadece 11'di ve şimdiye kadar dört şişe şarap içmiş olmalıyım" dedi.

Ve devamı: "2020'de albümümü çıkarmak istediğimi söyledim. Ama sonra hepimiz evdeydik - ve temelde sadece sarhoştuk.

Adele Öğle vakti dördüncü şişe şarabımı içiyordum

Adele'in şok edici alkol itirafı Öğle vakti dördüncü şişe şarabımı içiyordum!

Şarkıcı, 2021 gibi erken bir tarihte bir "Vogue" röportajında ??şunları söyledi: "Alkolle her zaman çok yakın bir ilişkim oldu" ve "Alkolden her zaman çok etkilenmiştim. Babamı benden uzak tutan oydu. Bu yüzden her zaman neyin bu kadar harika olduğunu bilmek istemişimdir.”


Aynı yıl Britanyalı, konuşma efsanesi Oprah Winfrey (69) ile çok kişisel bir röportajda, babası Mark Evans'ın Mayıs 2021'de 57 yaşında kolon kanserinden ölmesinin ardından "içkiyi bıraktığını" açıkladı.

Adele, "Sadece su içerek ve ayık kalarak, bu aynı zamanda kendinizi tanımanın harika bir yolu" dedi.

Şarkıcı, "muhtemelen alkol endüstrisini canlı tutuyordu" diye özetledi. "Ama kendim üzerinde çok çalışmam gerektiğini fark ettiğimde, içkiyi bıraktım ve kendimi merkezde tutmak için çok egzersiz yapmaya başladım."