Chris Pratt puro içtikten sonra akciğer enfeksiyonu oldu


Chris Pratt puro içtikten sonra akciğer enfeksiyonu oldu

Chris Pratt, kızının doğumunu kutlamak için kayınpederi Arnold Schwarzenegger ile bir puro içti. Ardından akciğer enfeksiyonu oldu.

Chris Pratt (43), kayınpederi Arnold Schwarzenegger (75) ile puro içerken akciğer enfeksiyonuna yakalandı. "Galaksinin Koruyucuları" yıldızı, "Tonight Show" programında Jimmy Fallon (48) ile yaptığı röportajda bunu açıkladı. Chris Pratt, 2019'dan beri Arnie'nin en büyük kızı Katherine Schwarzenegger (33) ile evli.


Olay geçen baharda meydana geldi. 21 Mayıs'ta Chris Pratt ve Katherine Schwarzenegger'in en küçük kızı Eloise doğdu. Günü kutlamak için kayınpeder Arnold ona bir puro ikram etti. Pratt, "Puro içen Arnold Schwarzenegger'den daha erkeksi bir şey yok" dedi. "Torununu doğurmak üzereyken gelir ve sana bir puro getirir."


"Akran baskısı var ve Schwarzenegger baskısı var"

Pratt astım hastası olmasına rağmen puroyu reddetmeye cesaret edemedi. "Jurassic World" aktörü "Akran baskısı var ve Schwarzenegger baskısı var" diye şaka yaptı. Makbuz hemen ertesi sabah geldi. Pratt bir akciğer enfeksiyonu ile uyandı. Elbette eski komedyen Pratt için ne kadar ciddi olduğu söylenemez.


Chris Pratt, "Büyükbaba" Schwarzenegger ile Almanca konuşabiliyor

Chris Pratt, çocuklarının Arnold Schwarzenegger olarak adlandırdığı şeyi de açıkladı. Ona İngilizce büyükbaba anlamına gelen Büyükbaba olarak değil, Almanca "Opa" ile hitap ediyorsunuz. Pratt'ın ayrıca Ağustos 2020'de doğan eşi Katherine'den Lyla adında bir kızı var. Oğlu Jack (10), aktris arkadaşı Anna Faris (46) ile olan başarısız evliliğinden geliyor.