Leonardo DiCaprio, Maya Jama Hakkında Aşk Söylentisini Yalanladı


Leonardo DiCaprio, Maya Jama Hakkında Aşk Söylentisini Yalanladı

Leonardo DiCaprio geçtiğimiz günlerde İngiliz sunucu Maya Jama ile birlikte görüntülendi. Yıldız aşk dedikodularını yalanladı.

Birkaç kez birlikte görülmelerine rağmen: Leonardo DiCaprio'nun (48) sunucu Maya Jama (28) ile ilişkisi yok. Daily Mail'in haberine göre Hollywood yıldızı bu tür söylentileri yalanladı.

Londra, New York ve Paris'teki tarihler unutuldu

Hollywood yıldızı ve İngiliz TV sunucusu şüpheli bir şekilde sık sık birlikte görüldü. Şubat ayında, DiCaprio ve Jama'nın Londra'da arka arkaya iki gece parti yaptıkları bildirildi. Mart ayında New York'ta buluştular ve Paris'te Le Piaf gece kulübünde görüntülendiler. Ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştıkları söyleniyor. DiCaprio, diğer şeylerin yanı sıra "Love Island"ın Birleşik Krallık versiyonunun moderatörlüğünü yapan İngiliz'e ilk görüşmeden sonra çiçek gönderdi.


"Leo kesinlikle onunla vakit geçirmeye bayılıyor"

The Sun'a göre, ikilinin "düzenli temas halinde" olduğu ve "birkaç randevuda" olduğu söyleniyor. Ancak işler henüz düzelmemeli. The Sun'a konuşan bir kaynak, "İkisi de kısa süre önce uzun vadeli ilişkilerini bitirdi, bu yüzden ikisi de aceleci davranmıyor - eğleniyorlar ve nasıl gittiğini görüyorlar" dedi.


"Farklı ülkelerde yaşıyorlar ve Maya daha önce uzun mesafeli bir ilişki içindeydi ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyor, bu yüzden her seferinde bir gün bir şeyler alıyorlar" diye devam etti. "Leo kesinlikle ona kur yaptı, onunla vakit geçirmeye bayılıyor."


Maya Jama, geçen yıl Ağustos ayında Avustralyalı basketbolcu Ben Simmons'tan (26) ayrılmıştı. Bir yıldır çıkıyorlardı. Leonardo DiCaprio da geçen yazdan beri bekar. Manken Camila Morrone (25) ile ilişkisi dört yıl sonra sona erdi.

O zamandan beri Leonardo DiCaprio, Gigi Hadid (27) ile defalarca ilişkilendirildi. Ama bu da ciddi bir şey değildi.