Ana Obregon Oğlunun spermi ile bir kız çocuğu dogurdu!


Ana Obregon Oğlunun spermi ile bir kız çocuğu dogurdu!

Ana Obregón, taşıyıcı annelikten doğan kızın Álex Lequio'nun kızı olduğunu açıkladı: "O benim torunum"

Oyuncu, bebeği doğurmak için kullanılan spermin oğlundan geldiğini doğrulayarak ilk kez sessizliğini bozdu.

Aktris Ana García Obregón, 68 yaşında geç hamile kaldığını öğrendikten sadece bir hafta sonra, sessizliğini ilk kez 5 Nisan 2023 Çarşamba günü özel bir dedikodu dergisi aracılığıyla bozdu.

Sunucu, Ana Sandra adını verdiği evlatlık kızıyla bir raporda poz verdi. García Obregón, taşıyıcı annelikten doğan kızının aslında torunu olduğunu ve dolayısıyla oğlu Álex Lequio'nun soyundan geldiğini ilk kez bu şekilde itiraf etti.


Böylelikle son günlerde ortalıkta dolaşan şüpheler ortadan kalkmış ve aslında bu bebeğin hamile kalmasında kullanılan spermin, onun bahtsız oğluna ait olduğu ve bu spermlerin bir cinayete kurban gittiğine işaret edilmiş oldu.

68 yaşında'ki Ana Obregon oğlunun spermi ile bir kızı oldu

Ana Obregón, taşıyıcı annelikten doğan kızın Álex Lequio'nun kızı olduğunu açıkladı: "O benim torunum"!

Aktris Obregon kucağında bebekle mutlu ve dolu Ana Sandra'nın 20 Mart'ta taşıyıcı anne tarafından doğduğu unutulmamalıdır. Bebeğin adı Sandra, üvey annesi tarafından detaylandırıldığı üzere, Alessandro Lequio'nun (62) annesi Sandra Torlonia'ya bir tür saygı duruşunda bulunuyor.


Ana Obregón, tüm sürecin nasıl yönetildiğini anlatmaya devam ediyor: "Bildiğiniz gibi, bir yumurta donörü ve hamile bir kadının katılımı anlamına gelen gebelik sürecini başlatma kararı, oğlumun cennete gittiği gün alındı. Aless'in son vasiyetinin bu olduğunu bilmiyorum: oğlunu dünyaya getirmek. Ve bunu ölmeden bir hafta önce babasına ve bana sözlü olarak söyledi."


Talihsiz Álex'in kendi deyimiyle bu kararına "holografik vasiyetname" denir: "Ve bu, bir kişinin, iki tanık huzurunda, her ne sebeple olursa olsun noter tarafından verilemeyecek olmasına rağmen, son dileklerini ifade etmesiyle gerçekleşir. Sunmak." Ve Ana ve 7'nin senaristi, "Bu belge mevcuttur ve yasaldır."


Yine biyoloğa göre doktorlar, tam da - çevresinin onu sevgiyle adlandırdığı gibi - kanser tedavisine başladığı zaman, "ileride ilaçların onu etkilemesi ihtimaline karşı, mümkün olabileceğinden emin olmak için sperm örneklerini saklamasını tavsiye ettiler. "oğlunun spermleri New York'ta korunmuştur".


Bu satırda, García Obregón'un ¡HOLA! "Aless zaten çok hastaydı ve bize, eğer ona bir şey olursa, bu hayatta torunları bırakmak istediğini bilmemizi istediğini söyledi. O zamandan beri, her gün yaşamaya devam etmemi sağlayan tek şey, her saniye, dünyaya Aless'in bir kızını getirme misyonunu yerine getiriyor".


Ana Obregón, geç anne olmasının ardından ortaya çıkan ulusal tartışma hakkında bunun "saçma" olduğunu ileri sürüyor: "Bu yardımcı üreme tekniği uzun yıllardır yapılıyor ve dünyanın birçok ülkesinde yasal. Çocuk sahibi olamayan birçok çift ya da eşcinsel çiftler ya da her ne sebeple olursa olsun bu tekniği kullanıyorlar ama bu neyin skandalı şimdi? Obregón, kızının Amerikan pasaportuna ve çifte vatandaşlığa sahip olacağını garanti eder.


Anne'nin hamileliği Dünyada olay yaratti

Ana Obregón, taşıyıcı annelikten doğan kızın Álex Lequio'nun kızı olduğunu açıkladı: "O benim torunum"!

28 Mart'ta Ana Obregón'un, oğlu Álex Lequio'nun ölümünden neredeyse üç yıl sonra ve taşıyıcı annelik yoluyla 68 yaşında bir kız annesi olduğu duyurulmuştu. Haber Semana dergisi tarafından duyuruldu ve dakikalar sonra HELLO! Miami'deki Memorial Bölge Hastanesi'nden ayrılan yeni doğmuş bebekle aktrisin ilk fotoğraflarını bir grafik raporda gösterdi.


Bilgiler gün ışığına çıktıktan saatler sonra sosyal ağları aracılığıyla kendisinin de itiraf ettiği gibi, Ana Obregón'un "yeniden yaşamak" için bu beklenmedik adımı atmak istediğine dair hiçbir şey olmadığından, haberler yerel halkı ve yabancıları şaşırttı.


28. günün son gününe kadar durum böyleydi. Adı geçen dergilerde yayınlanır yayınlanmaz, haber bir orman yangını gibi yayıldı ve Ana Obregón otomatik olarak İspanya içinde ve dışında haftanın ve mümkünse yılın kahramanı oldu. O zamandan beri, aktrisin geç anneliği, ulusal medyanın geri kalanında ve aynı zamanda sonsuz sayıda yabancı portalda incelenmeye başlandı. Washington Post, The Telegraph veya Le Parisien, bilgiyi yineleyen medyadan bazıları.