Bruce Willis'in ilk torunu birkaç hafta içinde doğuyor


Bruce Willis'in ilk torunu birkaç hafta içinde doğuyor

Rumer Willis, bebeğinin yumruğunu gösteriyor. Bruce Willis'in ilk torunu birkaç hafta içinde doğacak

Bruce Willis (68) ve Demi Moore'un (60) en büyük kızı ilk çocuğunu bekliyor. Şimdi, Söylenti Willis (34) güzel bebek topunu yeni fotoğraflarda gösteriyor.

Yumuşak kaşmire sarılı, ABD'li "Naked Cashmere" markası için kamera önünde poz veriyor. Bir elini koruyucu bir tavırla karnının önünde tutuyor, bakışları hülyalı bir şekilde uzaklarda geziniyor. Şu anda babası Bruce'a sevgi dolu düşünceler mi gönderiyor?


Birkaç hafta önce Willis'e frontotemporal demans teşhisi kondu. Eski aksiyon yıldızının iletişim kurmasını zaten zorlaştıran ve önümüzdeki yıllarda daha da kötüleşecek bir hastalık.

Bruce Willis'in kizi Rumer Willis anne oluyor Sevinci büyük

Bruce Willis'in ilk torunu birkaç hafta içinde doğacak!

O zamandan beri, aile bir duygu treni içinde. Sevgili babası için endişelenmek ile Rumer ve ortağı Derek Richard Thomas'ın (28) yakında karşılayabilecekleri yeni hayatın büyük beklentisi arasında kalır.

Aile, Bruce Willis'in 68. doğum gününün bir videosu gibi, renkli patchwork varoluşlarına dair içgörüleri tekrar tekrar veriyor, samimi anları paylaşıyor. Rumer'in ABD dergisi "People" ile yaptığı röportajda belirttiği gibi, Hollywood yıldızının sağlığı kötüye gidiyor, ancak eğlenmek için hala zaman var.


Babasının ona bir torun umduğunu söylediğini söylüyor. Willis, kızına, "Oğul olmalı çünkü bu grupta biraz erkeksi enerjiye çok ihtiyacım var," diye şaka yaptı. Bebeğin cinsiyeti sürpriz oldu.

Grupla aktör, iki kızı, eski karısı Demi Moore ve üç kızı olan eşi Emma Willis (44) anlamına geliyor. Bruce'un yedi hanımı ile işi kesinlikle kolay değil, aynı zamanda mevcut durumunda onlarla emin ellerde görünüyor.


Bayandan bahsetmişken. Rumer'in yeni fotoğrafları, hayatındaki en önemli kadına da saygı duruşunda bulunmalı. Çünkü bir zamanlar annesi Demi'nin yaptığı gibi Rumer bugün ortaya çıkıyor.

Yıldız fotoğrafçı Annie Leibovitz, kızı Scout'a yedi aylık hamileyken, yedi aylıkken onu Vanity Fair için çıplak fotoğrafladı. Açıklayıcı bebek çekimi o zamanlar bir skandaldı. Bugün sadece güzel bir hatıra fotoğrafı - Bruce için de.


ilgili Haberler



ilgili Haberler



ilgili Haberler