Coachella'da bikinili Leni Klum: Güneşin tadını çıkarıyor


Coachella'da bikinili Leni Klum: Güneşin tadını çıkarıyor

Coachella'da bikinili Leni Klum Hayranlar tahmin ediyor: üstteki fotoğraf mı yoksa Photoshop mu?

Model civciv Leni Klum (18) hafta sonu çok eğlendi. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Leonardo DiCaprio (48) ve Irina Shayk (37) gibi süper VIP'lerin de yer aldığı Coachella Festivaline katıldı. Tabii ki, 1.7 milyon Instagram takipçisi için kendi fotoğrafını da çekti. Bazıları bir şey fark etmiş gibiydi..

.

GNTM patronunun kızı fotoğrafta diz çökmüş

Heidi Klum (49) kamuflaj şapkası, güneş gözlüğü, bikini üstü, pantolonu ve deri çizmeleriyle yerdeydi ve Instagram gönderisini bir kalple süsledi.

Leni Klum fotoğrafını düzenledi mi?

Çok sayıda şaşkın yoruma ek olarak, kıyamet kehanetleri de var. Leni fotoğrafta çok zayıf. Bir şeyler doğru olamazdı. Fotoğrafçı!

Yorumlar sütununda hararetli bir tartışma patlak verir. Bir kullanıcı "Photoshop'u kimse görmüyor mu?" diye soruyor.

Bir başkası "Üst kol ön koldan daha uzun" diye yazıyor. Bir kullanıcı karşı çıkıyor: "Sadece ince ve uzun kolları var. Fotoğraflarına bir bakın.”

Başka bir kullanıcı, "Doğum lekelerinde görebilirsiniz. İki tane var, sonra hemen altında iki tane ve birdenbire çok aşağıda iki tane. Aslında, son ikisi daha ileride.”

Gerçek dedektiflik işi burada yapılır! Kullanıcı şöyle devam ediyor: "Vücut bölgelerini esneterek daha uzun ve dar gösteren uygulamalar var. Ama sonra zamanlar da değişiyor. Elastik bir bandı germek gibi bir şey.”


Dik tezleri haklı çıkaran uzmanlığı: "Ben de resimler üzerinde çalışıyorum ama sanat nedenleriyle."

Ve şimdi doğru olan nedir? Önemli değil. Hayranlar aynı fikirde değil - ve genç model Leni tartışma sonucunda daha az güzel olmuyor.