Düşünün: Kim Kalpten doğum günü tebrikleri gönderir?


Düşünün: Kim Kalpten doğum günü tebrikleri gönderir?

Bu fotoğrafta kafası sadece kırpılmış olsa bile, gerçek hayranlar bu kadını poposundan ve gülümsemesinden tanıyabilir. Çünkü o dünyaca ünlü bir realite yıldızı. Fotoğrafı kocası paylaştı

Bir müzik yıldızı, hayalindeki kadının doğum günü için karısına sadece tatlı bir aşk ilanı göndermedi. Ayrıca, sevdiği kişinin herkes için eğlenceli olduğunu gösteren bir fotoğrafı da doğrudan ekledi.

Poposu üzerinde büyük bir kalp yakası olan tozluk giydiğini muhtemelen asla unutmayacaktır. Ve kesinlikle harika bir fotoğrafla ölümsüzleştirildiyse hayır.

Çıplak kalçalara ek olarak, bir tanga da parlıyor. Tanrısal kocası nefes nefese kararlı olduğundan beri. Bir kat yukarıda, onun adı onun üstüne işlenmişti.

Bu içten doğum günü selamlarını kim gönderdi?

Bu, sevgilisi Kourtney Kardashian'ın 44. yaşını Instagram aracılığıyla kutlayan Blink 182 davulcusu Travis Barker (47).

Birkaç tatlı çift fotoğrafı ve tatlı anlık fotoğrafa ek olarak, geçen yıldan beri mutlu bir şekilde evli olduğu ünlü Kardashian klanından büyük kız kardeşi için birkaç dokunaklı söz de vardı.

"Ruh eşim," dedi dövmeli rockçı, doğum günü dileklerinde çok şefkatle. "Doğduğun için çok minnettarım. Kalbinin arzuladığı her şeyi hak ediyorsun.”

Bu bir kalpmi! Yoksa Popomu?

Travis Barker, onu "gülümsediğini görmekten" daha fazla mutlu edemez, diye devam ediyor. "Tanıştığımız an kalbimi çaldın. Yeryüzünde yürüyen en güzel ve harika kadına mutlu yıllar. Seni seviyorum karıcığım."


Scott Disick'le (39, üç çocuğunun babası Mason, 13, Penelope, 10 ve Reign, 8) yıllarca süren çalkantılı bir ilişkiden sonra nihayet Travis'le mutluluğu bulmuş gibi görünen Kourtney, şu yanıtı verdi: "Ağlıyorum çünkü ağlıyorum. beni çok mutlu ediyorsun. seni seviyorum adamım."

Popo ve kalpten sonra tekrar ikisinin yüzüne bakmak istersiniz. İşte oradalar, iki muhabbet kuşu Kourtney ve Travis

Pekala, burada yüzden çok dil var. Rock'çı ve realite TV yıldızı ("Kardashians") aşklarını kırmızı halıda göstermeyi seviyor

İşte Kourtney ve Travis'in başından, Nisan 2022'de Las Vegas'taki Grammy Ödülleri'nde