Kim Kardashian'a benzemek isteyen model kalp krizi geçirerek öldü


Kim Kardashian'a benzemek isteyen model kalp krizi geçirerek öldü

Kim Kardashian'a daha çok benzemek isteyen model, estetik ameliyatı sonrası kalp krizi geçirerek öldü

Christina Ashton Gourkani geride kederli bir aile bırakır. Kim Kardashian'ın tıpatıp aynısı, estetik operasyon geçirdikten sonra sadece 34 yaşında öldü.

Ashten (Christina Ashten Gourkani'nin herkesin önünde kendisine böyle hitap ettiği isimdi) devasa yapay göğüsleri, büyük bir poposu ve kafa karıştırıcı bir şekilde Kim Kardashian'a benzeyen yüzüyle tanındı ve parasını da OnlyFans yıldızı olarak kazandı.


34 yaşındaki geçen hafta hastaneye kaldırıldı. Sözde başka bir estetik ameliyat geçirecek. Ardından, 20 Nisan'ın erken saatlerinde ailesine korkunç bir telefon geldi.

Kim Kardashian benzemek icin saatler sonra öldü gibi görünüyordu

"Dünyamızı anında sarsan ve hayatımızın geri kalanında ailemizin peşini bırakmayacak bir çağrı."

Gourkani ailesi şimdi Ashten'in cenazesi için para topladıkları bir bağış sayfasında yazıyor.

"Hattın diğer ucunda çaresizlik içinde çığlık atan ve histerik bir şekilde ağlayan bir aile üyesi vardı... Ashten ölüyor... Ashten ölüyor..."

Aile hemen hastaneye koştu ve bir kabusun gerçek olduğunu yaşadı. "Çünkü kalp krizi geçirdikten sonra sağlığının ve durumunun bozulmaya devam ettiğini öğrendik."

Sonra şok: model estetik ameliyatından sadece saatler sonra ölür. Bunun nasıl olduğu şu anda araştırılıyor.


Kim, Kylie ve Co. ne kadar gerçek? Kardashians'ı gösterir

Ashten'in ailesi, "Ani ve trajik ölümü, daha da kötüye giden tıbbi bir prosedürle ilgili bir cinayet olarak soruşturuluyor" dedi. Şu anda daha fazla ayrıntı verilmiyor.

"Ashten'ı tanıyan herkes, herkesin onun için önemli olduğunu bilir. O kadar sevecen ve sevgi dolu özgür bir ruhtu ki, yoluna çıkan herkesin yüzünü güldürmek için her zaman zaman ayırdı" diye anıyor ailesi üzüntüyle.