Kevin Costner ve Christine Baumgartner boşanıyorlar


Kevin Costner ve Christine Baumgartner boşanıyorlar

Kevin Costner Christine Baumgartner, 18 yıllık evliliğin ardından boşanma davası açtı

Kevin Costner'ın eşi Christine Baumgartner, 18 yıllık evliliğin ardından boşanma davası açtı. ABD'li aktörün sözcüsü bunu medyaya doğruladı.

Eylül 2004'te evet dediler, üç çocuk birlikte mutluluklarını mükemmelleştirmeli. Ama şimdi her şey bitti: 68 yaşındaki Kevin Costner ve 49 yaşındaki Christine Baumgartner boşanıyor.

Kevin Costner'ın temsilcisi Liebesaus'u doğruladı

Costner'ın bir sözcüsü People dergisine "Bay Costner'ın evliliğinin sona ermesi için bir davaya katılmak zorunda kalmasına neden olan, kontrolü dışındaki koşulların ortaya çıkması çok üzücü" dedi. "Bu zor zamanda ilerlerken kendisinin, Christine'in ve çocuklarının mahremiyetine saygı gösterilmesini istiyoruz." İlk olarak, TMZ boşanma hakkında bilgi verdi.


Geçen yılın Kasım ayında, Kevin Costner evliliği hakkında sevgiyle konuştu ve şunları açıkladı: "Karım tamamen olan şeyler yapıyor ... O sadece yardımcı oluyor. Ev onun sayesinde daha güzel. Onun sayesinde her şey daha sıcak. Bunlar var." küçük şeyler yapıyor ve onun evini bu hale getiren şeyin sevginin gücü olduğuna inanıyorum." Ve korona salgını sırasında bile, bu konuda çılgına dönmeden duramadı. Costner, "Ortaklığımız gerçekten birbirimiz için ne yaptığımıza ve ailemizle nasıl ilişki kurduğumuza odaklandı," dedi ve ekledi, "Evimiz bir nehir gibidir: sadece akışa girmelisin. olurdu, belki hala olabilir ama günün getirdikleriyle çalışması gerekiyor."


"Sonunda artık devam etmeyebileceği an geldi"

Christine Baumgartner ve Kevin Costner'ın birlikte iki oğlu var: Cayden (15) ve Hayes (14) ve kızı Grace (12). Costner'ın ayrıca önceki ilişkilerinden dört büyük çocuğu var, kızları Annie ve Lily ve oğulları Joe ve Liam . Baumgartner'ın hala aktörden çocuk istediği gerçeğini asla gizlemedi. İlk randevuda "Benimle olmak istiyorsan, benim için yolun sonunda çocukların seninle olması gerektiğini bilmelisin" dedi. Baumgartner, Costner'a bir ültimatom vermeden önce ikisi altı yıl önce çıktı. Costner bir keresinde "Extra" ile yaptığı bir röportajda "Sonunda, artık devam edemeyeceği an geldi," dedi ve karar vermeden önce: "Korktuğum için onu kaybetmeyeceğim."