Jennifer Lopez kendini nasıl genç tuttuğunu açıklıyor


Jennifer Lopez kendini nasıl genç tuttuğunu açıklıyor

Mega yıldız güzellik sırlarını açıklıyor Jennifer Lopez nasıl genç kalıyor

Pop Kraliçesi Jennifer Lopez Hollywood etkinliğinde göz alıcıdır. Bu yılki MET Gala'da siyah ve ten rengi ipek, uzun kuyruğu ve derin yakasıyla parladı. Yüz kusursuz. Dolgun dudaklar, derin elmacık kemikleri ve mükemmel bir cilt. Hepsi sadece makyözlerin sanatı mı?


Çünkü artık Jennifer Lopez, Instagram hikayesinde doğal yanını gösteriyor ve 244 milyon takipçisini küçük bir güzellik rutiniyle yanına alıyor. Büzülen mi? Hiçbiri! Cilt, bir bebeğin poposundan daha pürüzsüzdür. Ve bu, 64 milyon dolarlık Los Angeles pedinin arka bahçesindeki gizli bir gençlik çeşmesi sayesinde değil.


Pop ikonu yüzüne losyon sürerken güzellik sırrını da açıklıyor: "Güneş yok, her gün güneş kremi sürüyorum." Aslında "On the Floor" yorumcusu 30 yıldır UV krem ??kullanıyor. Dermatologu ona bunu yapmasını tavsiye etti. Ama elbette J.Lo'nun kendisi, harika vücudu ve kusursuz cildi için yaptığı tek şey bu değil.


Sonsuza kadar genç olanlar listesinin başında: uyku! Karısını tekrar tekrar vurgular.

Ben Affleck yeterli uykunun beden ve zihin için ne kadar önemli olduğunu röportajlarında anlatıyor. En az yedi saat olmalıdır. J.Lo bunu Instagram'daki "İhtişam"a göre açıkladı.

Ayrıca her şeyin başı ve sonu: sağlıklı beslenme. Ve Jennifer Lopez bunu çok ciddiye alıyor. Sadece dengeli yiyecekler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda alkol, sigara ve (ve bu bazıları için oldukça zorlaşıyor) kafeinden de kaçınıyor!


J.Lo'nun eğitmeni Tracy Anderson, şarkıcının yalnızca besleyici, organik yiyecekler yediğini ve rafine şekerler ile işlenmiş yiyeceklerden kaçındığını da açıkladı. Bir de hafife alınmaması gereken şey: akıl sağlığı. Hayat boyunca mutlu ve dengeli yürürseniz, vücudunuz sizi ödüllendirecektir. Ve tabii ki: bolca spor.


Üstüne üstlük, bir Hollywood yıldızı bile günlük güzellik rutininden kaçamaz. Krem, temizleyici, serum, göz kremi – her şey cilde iyi geldiği sürece uygulanır. Jennifer Lopez'dan küçük bir profesyonel ipucu: Göz kremini alın çizgilerine, gülme çizgilerine ve boyuna da uygulayın.


Bunlarda ilginizi Çekebilir



Bunlarda ilginizi Çekebilir



Bunlarda ilginizi Çekebilir