Kelly Piquet, Max'in Miami galibiyetinden daha seksi


Kelly Piquet, Max'in Miami galibiyetinden daha seksi

Kelly Piquet, Miami'de kumsalın ve güneşin tadını çıkarıyor ve aynı zamanda harika bir vücuda da sahip.

Miami sahilinde, hızlı tempolu bir bikiniyle mutlak bir göz alıcı oluyor: Formula 1 pilotu Max Verstappen'in (25) güzel kız arkadaşı Kelly Piquet (34).

Brezilyalı model, sevgilisinin hafta sonu muhteşem bir geri dönüşle Miami Grand Prix'sini kazanmasının ardından Pazartesi günü dimdik sahilde oturdu.

Önce kar beyazı bikinisini düzeltti, sonra ılık kumların arasından bir şezlonga yürüdü. Max'in Miami galibiyetinden daha sıcak bir manzara.

2021'in başından bu yana, üç kez Formula 1 dünya şampiyonu Nelson Piquet'nin (70) kızı, resmi olarak Max Verstappen'in yanında kadın oldu. O sırada aşk ilişkilerini Instagram aracılığıyla halka açıkladılar. O zamandan beri, esmer güzeli ve küçük bir kızının annesi (Temmuz 2019'da doğdu, babası Rus yarış pilotu Daniil Kwjat) da tamamen aşık ve öpüşen çiftlerin fotoğraflarını yayınlamayı seviyor.


Ama Miami'de güneşlenirken güzel ve şehvetli görünerek tek başına yakalandı.

Keskin iki parçası, harika kıvrımlarını gururlandırdı. Kelly, düğmeleri açık siyah beyaz desenli büyük beden bir gömlek giymişti.

Verstappen'in kız arkadaşı elinde cep telefonuyla 30 derecede sahilde yürürken, düşünceleri arasında kaybolmuş gibiydi. Ve şezlongda uzanırken bile düşünceli bir şekilde uzaklara baktı.

Yarış arkadaşı Max'i mi düşünüyordu yoksa kumsal cennetinin tadını daha ne kadar çıkarabileceğini mi düşünüyordu?

Her neyse, günün sonunda beyaz kot şortunu giydi, plaj çantasını ve sandaletlerini aldı ve göründüğü kadar güzel bir şekilde sahilden çıktı.