Verena Kerth ve Marc Terenzi çifti Cannes'da boy gösteriyor


Verena Kerth ve Marc Terenzi çifti Cannes'da boy gösteriyor

Verena Kerth ve Marc Terenzi, Cannes Film Festivali'nde sürpriz yapıyor. Birlikte kırmızı halıda parlıyorlar.

Cannes Uluslararası Film Festivali'nin 76.'sı yaklaşık bir haftadır devam ediyor. Her zaman olduğu gibi, film dünyasının kim kimdir sorusu Fransa'nın güneyinde olacak. Leonardo DiCaprio, 48, Jennifer Lawrence, 32 veya Helen Mirren, 77 gibi sayısız Hollywood yıldızının yanı sıra Veronica Ferres, 57, Emilia Schüle, 30 veya Matthias Schweighöfer, 42 gibi bazı Alman sinema ünlüleri de bu yıl temsil ediliyor. , partneri Ruby O. Fee (27) ile birlikte. 41 yaşındaki Verena Kerth ve 44 yaşındaki nişanlısı Marc Terenzi de bu sefer şaşırtıyor. Son birkaç haftadaki çalkantılı olaylar etrafa yayılıyor.


"Ne mega bir akşamdı böyle"

Sunucu ve şarkıcı bir film sunmadı ama kırmızı halıda gülümsediler. Kerth, fotoğrafçılara rüya gibi kırmızı bir elbiseyle poz verirken, Terenzi desenli bir smokini ile dikkatleri üzerine çekti.

Kerth ve Terenzi, Instagram'da perde arkasından izlenimlerini paylaşıyor. Hikayelerinde, hazırlıklar sırasında veya kırmızı halıya gelmeden önce arabada görülebilirler. Yanında, Instagram'da birlikte bir fotoğraf yayınlayan 63 yaşındaki İsviçreli sosyete hanımefendi ve eski yarış pilotu Yolanda Egger var. Kerth, kayıtlardan biri hakkında


"Ne mega bir gece," dedi. Çalkantılı haftalar

İlk olarak Kerth tarafından yayınlanan bir klipte Terenzi, "Birlikte harika vakit geçiriyoruz. Kendimize biraz zaman ayırmak istiyoruz," diye yazdı. Şimdi bir avukat tutan çift hakkında geçtiğimiz haftalarda tekrar tekrar manşetler atıldı. Abendzeitung'a, "Şu anda kamuya açık suçlamalara karşı ne ölçüde harekete geçebileceğimizi inceliyoruz ve cezai suçlamaları inceliyoruz. Bu, asılsız gerçek iddialar, iftira ve iftira ile ilgili." Kerth'e göre "maalesef şanslı olmamızı istemeyen insanlar var". Terenzi, "Aşkımızın yok olmasına izin vermeyeceğiz" diye garanti veriyor.