Yeliz Koç! Hala şoktayım Çocuğum az kalsın ölüyordu


Yeliz Koç! Hala şoktayım Çocuğum az kalsın ölüyordu

Yeliz Koç! “Kızım 15 dakika baygın kaldı. Öldüğünü düşündüğüm 15 dakika - öldü, hayatımın en kötü dakikalarıydı. Hala şoktayım!"

Çocukların ateşi olması alışılmadık bir durum değildir. Ama 29 yaşındaki Yeliz Koç, kendi çocuğunun ateşli nöbet geçirmesinin nasıl bir şey olduğunu artık yaşamak zorunda kaldı. Influencer, hikayesinde "hayatının en kötü anlarını" nasıl yaşadığını anlatıyor. Ve özellikle anneler bunu anlayabilmeli, çünkü anlattığı şey böbreklerinize gidiyor. Snow'un birkaç gündür ateşi olduğunu, ancak tıbbi acil servisle istişare edildiğinde özellikle dramatik olmadığını anlatıyor. Ancak 40.6 derecelik vücut ısısıyla yavaş yavaş endişelenmeye başladı. Acil servisi bir kez daha araması onu kısa bir süreliğine sakinleştirmeyi başardı. Ancak, Snow'a ateş için başka bir fitil verdikten sonra kabus gerçekten başladı.


Reality yıldızı Yeliz Koç ("The Bachelor", "Battle of the Reality Stars") kızı Kar'ın (2) geçirdiği ateşli nöbeti duygusal ve hala şokta anlatıyor. Her şey yaklaşık bir hafta önce oldu.


hayatımın en kötü dakikalarıydı. Hala şoktayım!

Yeliz'in yaşadıklarını anlatırken sesi titriyor, hatırayı ne kadar yanına aldığını anlayabilirsiniz. Eski "Bekarlığa Veda" adayı, "Ağzı yırtılmış, gözleri kıvrılmış - tepki yok, felçli görünüyordu", korkunç olayı anlatıyor. Ayrıca şunları da hatırlıyor: "Kar kramp girmeye başladı, dudaklarında köpük vardı." Sonra panik içinde çığlık attı: "Kar ölüyor, çocuğum ölüyor, çocuğum kollarımda ölüyor." Küçük olan, sağlık görevlisi ona yardım edene kadar 15 dakika baygın kaldı. Yeliz Koç, hayatının en kötü anıydı diye özetliyor. Ve en kötüsü: Okuduğu gibi, Snow artık ne zaman ateşi çıksa yeniden kıvranabiliyor. Gözle görülür bir şekilde üzgün olan Yeliz, "Yedi yaşına gelene kadar sessiz kalmayacağım" diyor.