Kendall Jenner Sütyenmi oda ne? ona ihtiyacım yok


Kendall Jenner Sütyenmi oda ne? ona ihtiyacım yok

Santa Monica'daki mega ateşli kızlar yemeğinde modeller teslim edildi

Kendall Jenner (solda) ve arkadaşları Lori Harvey ve Hailey Bieber, Giorgio Baldi restoranından çıkarken arka planda göründü.

Kendall Jenner (27), Hailey Bieber (26) ve Lori Harvey (26) en seksi kıyafet için gerçek bir rekabet içinde.

Deri, şeffaf file kumaş ve kesikler gecenin sloganı oldu. Özellikle Kendall, göğüs uçlarını alarma geçirmek için tam şeffaflık sağlayan bir üst giymeye cesaret etti ve hayranlarından ve izleyicilerinden kesinlikle çokça keyif aldı.


Kendall Jenner Tam bir bakış açısına sahip!

Sizce kızlar yemekte ne hakkında sohbet ediyorlardı? Kendall'ın kıyafeti de kesinlikle bir konuşma konusu oldu.

Ayrıca kahverengi üstünü diz boyu deri etek ve yüksek deri botlarla birleştirerek seksi görünümü mükemmel bir şekilde tamamladı. Kendall saçlarını açık bırakmış, makyajı oldukça sadeydi.

Kendall Jenner seksi görünümü seviyor - Instagram'da da

Arkadaşları Lori ve Hailey de dar kıyafetlerden etkilendiler. karısı 29 yaşındaki Justin Bieber, bronzlaşmış bacaklarını mükemmel bir şekilde sergileyen gri bir etek ve üst takım seçti, Lori ise karın VE göğüs flaşları için kesik siyah bir elbise giydi.


Ancak Kendall'ın şeffaf görünüşü kesinlikle gecenin baş döndürücüsüydü ve bazı spekülasyonlara yol açmış olabilir.

Modelin nefes nefese kızlarının akşam yemeğinden sonra başka bir randevusu var mıydı?

Ne de olsa, aylardır Porto Rikolu rapçi Bad Bunny (29) ile görüldü. Onunla sadece akşam yemeği randevularına ve basketbol maçlarına gitmeyi sevmiyor, aynı zamanda müzisyenle Karayipler'de tatile çıkmış.

Kendall'ın seksi çıplak görünümünü seviyor gibi görünüyor: Bad Bunny ve model, Mayıs ayı başlarında New York'ta düzenlenen MET sonrası partiden birlikte ayrıldılar.


Mayıs ayında Opposite'a söyledi

İnsanlar, ikisi arasında işlerin "ciddileştiğini", Kendall'ın mutlu olduğunu ve görünüşünü gerçekten beğendiğini söylüyor. Ayrıca ikili "neredeyse her günü" birlikte geçirirdi.

Yani modelin kızlar gecesinden sonra sevdiği kişiyi ziyaret etmesi oldukça olası. Böylesine seksi bir kıyafetle, Bad Bunny'de her zaman memnuniyetle karşılanır!