Hadise dekolteli pozuyla Konser tarzına beğeni yağdı


Hadise dekolteli pozuyla Konser tarzına beğeni yağdı

Antalya’da konser veren Hadise göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı

Çıkardığı şarkıları, sahne performansları ile büyük beğeni toplayan Hadise cesur tarzıyla da sık sık gündem oluyor. En son Antalya’da konser veren Hadise göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı. Ünlü ismin konser tarzına beğeni yağdı.


Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen Hadise konser tarzıyla ilgi odağı oldu. Başarılı şarkılara imza atan ve şimdilerde O Ses Türkiye Rap’te jüri üyeliği yapan ünlü ismin göğüs dekoltesi adeta nefes kesti.


Hadise göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Konser tarzına beğeni yağdı Antalya'da konser veren Hadise şarkıları ve güzelliği ile hayranlarını büyüledi.

Hadise iddialı göğüs dekoltesine sahip kadife elbisesiyle pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.


Hadise seksi kıyafet için gerçek bir rekabet içinde.

kadife, şeffaf file kumaş ve kesikler gecenin sloganı oldu. Özellikle Hadise, göğüs dekoltesiyle, Pirlanta küpelerle alarma geçirmek için tam şeffaflık sağlayan bir üst giymeye cesaret etti ve hayranlarından ve izleyicilerinden kesinlikle çokça keyif aldı


Hadise'ın kıyafeti de kesinlikle bir konuşma konusu oldu.

Ayrıca siyah ve elmaslarla üstünü, diz boyu deri ve yüksek deri botlarla birleştirerek seksi görünümü mükemmel bir şekilde tamamladı. Hadise saçlarını açık bırakmış, makyajı oldukça sadeydi.

Ancak Hadise'ın şeffaf görünüşü kesinlikle gecenin baş döndürücüsüydü ve bazı spekülasyonlara yol açmış olabilir. Eee nede olsa Bekar.

Hadise’nin paylaşımın takipçileri "Hadise farkı", "Kraliçe", "Çiçek kadar güzelsin", "Çok güzelsiniz" yorumlarında bulundu.