Kendall Jenner gülümsüyor: “XXL'deki bebek bezi gibi” giymiş


Kendall Jenner gülümsüyor: “XXL'deki bebek bezi gibi” giymiş

Herkes Kendall Jenner hakkında “XXL'deki bir bebek bezi gibi” gülümsüyor

Bebek bezi, duş bonesi veya saç tokası? Kendall Jenner, Pazartesi günü Versailles'daki Jacquemus şovunda çirkin bir takım elbise giydi.

Kendall Jenner'ın (27) bu podyum kıyafetini ilk gördüğünde aklında ne vardı? Pazartesi günü model, moda markası Jacquemus için Versay Sarayı yakınlarındaki podyumda yürüdü. Kylie Jenner'ın (25) kız kardeşi, uyumlu bir külotla cüretkar, beyaz bir kumaş kreasyonu giydi ve böylece birinin veya diğerinin gülümsemesine neden oldu.


Özellikle sosyal medyadaki moda tutkunları, Kendall'ın görünüşüne hayran kaldı.

"Neden Kendall Jenner birdenbire duş bonesine dönüştü?"

Bir Instagram kullanıcısı hantal kombinasyon hakkında "XXL'deki bir bebek bezine benziyor" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi, "Kendall neden burnunda kötü bir koku var gibi görünüyor? Belki de dev Pampers giydiği içindir?" Ah!

Şu yorumlar aynı derecede küstah ama aynı zamanda oldukça komik: "Kendall neden birdenbire duş bonesine dönüştü?" ve "Kendall şimdi bir insan saç lastiği mi?"

Yine de Kendall Jenner, bebek bezi-scrunchie-duş bonesini profesyonelce ve ekstra zarafetle giydi.

En azından 27 yaşındaki iyi bir arkadaştı. 28 yaşındaki manken arkadaşı Gigi Hadid de podyumda çok daha gösterişli şeffaf beyaz bir sabahlık elbise ve uyumlu diz çoraplarıyla süzülüyordu.

Bu arada, Jaquemus moda gösterisini ön sıradan takip etmesine izin verilen yıldız konuklar arasında Victoria (49) ve David Beckham (48), Emily Ratajkowski (32) ve Eva Longoria (48) gibi süper yıldızlar yer aldı.

Ünlü bayanlar Kendall'ın bebek bezini sipariş edecekler mi? Muhtemelen değil