Deniz temalı bikini biraz ufak geldi degilmi Demi?


Deniz temalı bikini biraz ufak geldi degilmi Demi?

Demi Rose altın rengi bikinisiyle inanılmaz figürünü sergilerken kalp atışlarını hızlandırıyor

Demi Rose, İbiza'da havuzda poz verirken metalik deniz temalı bikinisiyle inanılmaz figürünü sergiliyor.

Demi Rose, Salı günü biraz sıra dışı bir altın metalik bikiniyle gün batımının tadını çıkarırken Instagram'da bir fotoğrafını yayınladığında doğayla iç içeydi.

28 yaşındaki model, servetini büyük ölçüde kapatan deniz temalı altın sarısı bir bikiniyle poz verirken inanılmaz figürünü sergiledi.

Belki de yüzmek için pek pratik olmayan, ayrıntılı bir altın kabuk ve denizyıldızı mayo parçası için bardak görevi gördü ve çok büyük bir görüntü oluşturdu.

Esmer, buklelerini gevşek dalgalar halinde omuzlarının üzerine taktı ve kulağına uyumlu bir denizyıldızı tokası taktı.

Demi, gözleri kapalı ve kollarını başının üzerine kaldırmış halde zarif bir şekilde poz verirken, gönderiye "Tanrı benim favori sanatçımdır" başlığını attı.

Güneşin tadını çıkarmak: 28 yaşındaki Demi Rose, Çarşamba günü Instagram'daki net varlığını neredeyse kapatan deniz temalı altın metalik bir bikiniyle poz verirken inanılmaz figürünü gösterdi.

Yüzmek için pek pratik olmayabilir!: Model, denizyıldızlı bikini üstünü altın rengi bir denizyıldızı kulağıyla eşleştirdi.


Tanrı doğa anayı korusun: Demi, kayalıkların üzerindeki bir havuzun kenarında poz verirken "Tanrı benim favori sanatçımdır" mesajına altyazı ekledi.

Büyüleyici, İbiza'nın beş yıldızlı Hacienda Na Xamena tatil beldesinde doğal kayalıklara bakan bir havuzun yanında poz verirken bir dizi fotoğraf çekti.

Hayranlar, "Deniz ve güneş tanrıçası" yorumunu yaparak, yorumlarda büyük göğüslü güzellik hakkında fışkırdılar.

Gönderi, Demi'nin Pazartesi günü dünyanın üçüncü en yüksek yanardağı olan Kanarya Adaları'ndaki Teide Dağı'na tırmandıktan sonra paylaştığı fotoğrafların ardından geldi.


3.715 metre boyunda poz veren model, tepede poz verirken hiç ter dökmemiş gibi görünüyordu.

Yorucu tırmanışa rağmen şık görünen, psikedelik desenli dar pembe bir elbiseyle poz verdi.

Demi bikini fotoğraflarına yabancı değil ve Instagram'da güzel, renkli mayolar ve riskli çekimlerden oluşan inanılmaz bir koleksiyon var.

İbiza'daki evinde dinlenen model, kalçasına ustaca sarılmış bir havluyla güneşte uyuklarken çekilmiş çıplak bir fotoğrafını paylaştı.

20.2 milyon takipçisine "Pazar havası" gönderisini yazdı.