Leonardo DiCaprio Helikopterle ile yattan akşam yemeğine


Leonardo DiCaprio Helikopterle ile yattan akşam yemeğine

Leo DiCaprio, İtalya'da arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülendi. Denizden helikopterle karaya uçtu

Leonardo DiCaprio defalarca gezegenimizin çürümesine dikkat çekiyor ve iklim ve çevrenin korunması çağrısında bulunuyor. Ama her zaman bu kadar ciddiye almıyor

Dünya yıldızı Leonardo DiCaprio (48), iklim aktivizmiyle tanınıyor. Sosyal medyada insanların çevreye daha fazla dikkat etmesi ve etmesi gerektiği çağrılarını tekrar tekrar paylaşıyor. Ama şimdi Leo, BİRÇOK iklim sahtekarlığına yakalandı.


Leonardo DiCaprio için banyo keyfi. Oyuncu bir süperyatta iyi vakit geçiriyor

Işıldayan mavi deniz, ışıldayan mavi gökyüzü ve etrafta ışıl ışıl güzel kadınlar: İtalyan dergisi "Diva"nın haberine göre Leonardo DiCaprio, Bella Italia'da süper yatında (değeri: 174 milyon Euro) tatil yapıyor. Ayrıca mevcut: modeller Bianca Balti (39) ve Neelam Kaur Gill (28) ve girişimci Madison Headrick (29). Yüzme sıcak noktası Forte dei Marmi'nin önünde La Dolce Vita!


Leo, tatil eğlencesi için iklim taahhüdünü unutmuş görünüyor. Yatı sadece "yeşil" olmakla kalmayacak, kıyı gezileri de birçok eko-destekçinin karakterine aykırı olacak.

Leo'nun 174 milyon Euro'luk yatının kendi helikopter pisti bile var

Leo DiCaprio, İtalya'da arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülendi. Denizden helikopterle karaya uçtu

Fotoğraf: PHOTOPRESS / MEGA


Çünkü: Öğle yemeği, akşam yemeği ya da disko için kırlara yapılacak ziyaretler için Leo ve arkadaşları helikopterle ileri geri uçmayı severler. Lüks yatta iniş pisti bulunmaktadır. Oyuncu, tatilde kendi CO? sapanını kullanmaktan çekinmiyor gibi görünüyor.


En son Leo, iklim değişikliği ve diğer çevresel konularda Amerika'nın en güvenilir önde gelen otoritesi seçildi. Hatta Greta Thunberg (20) veya Joe Biden'ın (80) önünde. Bu birinden geliyor

Ulusal Araştırma Grubu çevrimiçi anketi.

Hangi kadın Leo'nun kalbini fetheder?

Titanik yıldızının yatta bulunan model Neelam Kaur Gill ile flört ettiği söyleniyor. Ve Leo'nun şu anda İtalya'da görülen Bianca Balti ile de eğlendiği söyleniyor: ikisi bir diskoda saatlerce dans ederken görüldü. 39 yaşındaki Balti aslında çok yaşlı: Bilindiği gibi DiCaprio daha çok 25 yaş altı kadınları tercih ediyor.


Bianca Balti (ortada), Instagram'da Forte dei Marmi tatil beldesinden Madison (solda) ve Neela (sağda) ile bir fotoğraf paylaşıyor

Sadece birkaç gün önce, oyuncu ve süper model Gigi Hadid (28) hakkındaki söylentiler yeniden su yüzüne çıktı. Bir parti konuğu, ABD portalı "Page Six"e ikisinin bir çift olduğunu iddia etti.

Gigi Leo'nun kadınları ziyareti, iklim günahlarındaki hayranları kadar eleştirel görünüyor mu?

Leonardo DiCaprio Süperyatta Özel Parti Verdi TOPAZ | Yat Filosu