Dua Lipa Transparan Elbisesiyle Margot Robbie'den şovu çaldı


Dua Lipa Transparan Elbisesiyle Margot Robbie'den şovu çaldı

Hatta 'Barbie'nin başrol oyuncusu Margot Robbie'yi bile gölgede bıraktı: Dünya prömiyeri için şarkıcı Dua Lipa transparan bir elbiseyle herkesin dikkatini çekti.

Los Angeles'taki "Barbie" dünya prömiyerinde tüm yıldızlar arasından sıyrılmak kolay değil. Şarkıcı Dua Lipa (27), transparan zincir zırh elbisesiyle yaptı. Altına ise sadece beyaz bir tanga giymişti. Sütyen takmamıştı.

Dua Lipa'nın elbisesi dekolte ve şeffaftı


Grammy ödüllü oyuncu, Pazar günü Shrine Auditorium'daki pembe halıda Kaliforniya güneşinde parıldayan, vücuda oturan, kolsuz zincirli bir elbiseyle yürüdü. Şeffaf malzeme, Dua Lipa'nın altında sadece beyaz külot giydiğini ortaya çıkardı. Elbisenin önünde derin bir yuvarlak yaka vardı. Şarkıcı pembe halıda verdiği pozlarla fotoğrafçılara gösterdiği için arkası da çok dekolteydi. Ayrıca gümüş aksesuarları da kombinlemişti: bir çift kapalı topuklu ayakkabı, küpeler ve ışıltılı elmas taklidi bir kolye.


Saçlarını açık bırakmış, uzun siyah buklelerini ortadan ayırmıştı. Göz alıcı makyaj için ise nude tonda mat bir ruj seçti.

Dua Lipa filmde rol alıyor ve şarkı söylüyor.


Dua Lipa, 20 Temmuz'da Almanya'da başlayan "Barbie" filminde iki kez temsil ediliyor: Deniz kızı Barbie olarak görünüyor ve film müziğine katkıda bulunuyor. Şarkıları "Dance The Night", film albümünün baş single'ı ve 25 Mayıs'ta resmi olarak yayınlandı.