Top model Gigi Hadid poposuna ejderha dövmesi yapti


Top model Gigi Hadid poposuna ejderha dövmesi yapti

Gigi Hadid dövmesiyle şaşırttı: HADID'in poposu gerçekten ejderha mı?

Gigi Hadid'in (28) bu seksi fotoğrafında bazı hayranlar hayretle gözlerini ovuşturdu: Top modelin yeni Instagram fotoğrafları poposundaki büyük bir dövmeyi gösteriyor. Orada bir ejderha pençelerini uzatır.

Bunun dışında sadece eli ve kolunda çok göze çarpmayan, küçük vücut sanatı var. Gigi gerçekten böyle bariz bir XXL motifi yapmaya cesaret etti mi?

Muhtemelen değil! Dövme muhtemelen sadece geçici olan bir tatil hatırasıdır.

Instagram hikayesindeki başka bir fotoğraf, bunun bir çıkartma gibi göründüğünü gösteriyor. Yeni oyulmuş, gerçek bir dövme ile modelin güneş ışınlarına maruz kalmasına izin verilmeyecekti. Sıska bir bikiniyle güneşlenmek mi? Bir dövme tabusu!

Gigi kalçasını gösterir. Bununla birlikte, vücut sanatının parlaklığı eşantiyon - bu bir transfer dövmesine benziyor


Gigi şu anda arkadaşlarıyla tropikal bir rüya kumsalında tatil yapıyor ve tam olarak nerede olduğu dışında kızların gezisiyle ilgili birçok izlenimini hayranlarıyla paylaşıyor. Birlikte dans etmenin, dalış eğlencesinin ve güneş altında bolca uzanmanın TikTok videoları. Gigi ve kız çetesi iyi vakit geçiriyor.


Yeni bir dövme için çok fazla doğrudan güneş düşünülemez. Bu arada, Gigi'nin arkadaşı Leah kolundaki aynı geçici dövmelerle tatilde eğleniyor gibi görünüyor.


Bu arada, sosyal medya platformundaki 79 milyon takipçisi, Gigi'nin poposuna basit bir çıkartma mı yoksa gerçek bir dövme mi umacağına karar veremiyor. Bir hayran "Dragon Queen" yorumunu yaparken, başka bir hayran "Umarım bu gerçek değildir."

Gigi'nin gerçek mi yoksa sahte mi olduğu en geç modelin turkuaz renkli suya bir veya diğer dalışından sonra hayranları tarafından netleşecek.