Gigi Hadid: Mankenin bagajında uyuşturucu bulundu


Gigi Hadid: Mankenin bagajında uyuşturucu bulundu

Süper model Gigi Hadid, Karayipler'de yaz tatilindeyken tutuklandı. Mankenin bagajında esrar bulundu.

Süper model Gigi Hadid, valizinde esrarla Cayman Adaları'nda tutuklandı. Yerel web sitesi Cayman Marl Road'a göre Hadid, 10 Temmuz'da kız arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile Grand Cayman adasına özel bir jetle indi. Gümrük ve sınır kontrolü daha sonra Owen Roberts Uluslararası Havaalanında iki yolcunun bagajını inceledi. Sarhoşluk veren uyuşturucunun kendisine ve onu tüketmeye yarayan araç gereçlere el konuldu.


Hadid ve McCarthy daha sonra esrar ithal ettikleri şüphesiyle tutuklandı. Ancak daha sonra kefaletle serbest bırakıldılar. İki gün sonra yapılan mahkeme duruşmasında, suçlarını kabul ettikleri ve her birinin 1.000 dolar para cezası ödediği söylendi.


Gigi Hadid "tıbbi esrarla seyahat etti "

Modelin bir temsilcisi E! News'e "Gigi, New York'ta yasal olarak tıbbi lisansla elde ettiği esrarla seyahat ediyordu" dedi. Tıbbi esrar da 2017'den beri Grand Cayman adasında yasal. Modelin iyi hal belgesinde herhangi bir kayıt yoktu. Temsilci, "Adada geçirdiği zamanın geri kalanından keyif aldı," diye devam etti.


Ayrıca okuyun: Bella Hadid alkolden uzak durmayı kutluyor: Damlasız beş ay

Hatta Hadid ve yol arkadaşı McCarthy, Karayip adasındaki yaz tatillerinden çok sayıda enstantaneyi sosyal ağlarda paylaştı. Örneğin Hadid, kalçasındaki devasa ejderha dövmesinin resmiyle hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı. Bununla birlikte, vücut boyasının geçici olması ve kalıcı olmaması amaçlanmıştır.


Bunlarda ilginizi Çekebilir