Mesut Özil: Bozkurt dövmeli Fotoğrafını paylaştı


Mesut Özil: Bozkurt dövmeli Fotoğrafını paylaştı

Skandal dövmeli Mesut Özil: Fotoğrafı paylaşan fitness arkadaşı kim?

Mesut Özil'in sol göğsünde Bozkurtlar dövmesi var - yanında kişisel antrenörü Alper Aksaç var

Eski milli oyuncu Mesut Özil (34) ve fitness arkadaşı Alper Aksaç, aslında bir fotoğrafta sadece karın kaslarını göstermek istemişler. Ancak Özil'in pullu tişörtünün altında çok çirkin bir görüntü beliriyor:

Futbolcu aşırı sağcı Gri Kurtlar dövmesi giyiyor.

Üç hilalli bayrak ("Üç Hilal"), Osmanlı İmparatorluğu'nda bir savaş bayrağı görevi gördü ve bugün aşırı sağcı Türk partisi MHP'nin ("Milliyetçi Hareket Partisi") parti logosu.

"Ülkücü" hareketi parti ile birlikte ve partiden ortaya çıktı - ideoloji aşırı sağdan milliyetçi ırkçılığa ve anti-Semitizmden İslamcılığa kadar uzanıyor.

Sol göğüsteki skandal dövmesi: üç hilalli bir bayrak ve bir kurt

Özil, bu fotoğrafı Instagram'da yaklaşık beş yıl önce, o zamanlar sol göğsünde dövme olmadan paylaşmıştı. Özil'in tam olarak ne zaman yaptığı belli değil

Almanya'da aşırı milliyetçi "Bozkurtlar" örgütleri, Anayasayı Koruma Dairesi tarafından izleniyor. Şu anda Almanya'daki en büyük aşırı sağcı örgüt: yaklaşık 20.000 takipçisi olduğuna inanılıyor.

Ayrıca MHP, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın yakın müttefikidir.

R T E (69) ve Erdoğan'ın AKP'si (Adalet ve Kalkınma Partisi) ile birlikte Türk parlamentosunda çoğunluğa sahip. Erdoğan siyasi ve ideolojik olarak da Bozkurtlara yakın - halkın içinde defalarca kurt selamı veriyor!

Mesut Özil (Instagram'da 26,9 milyon takipçi) Erdoğan'ın en popüler destekçisidir. Yakınlık arıyor ve ateşli bir Erdoğan hayranı.

Skandal dövmeli fotoğrafı paylaştı Özil'in fitness arkadaşı kim?

Peki Özil'in fitness arkadaşı kim?

Alper Aksaç İstanbul'da kişisel antrenör. Özil için, Ege'deki yazlık evinde kaldığı süre boyunca Özil'i formda tutmak için Alaçatı'ya gitmiş gibi görünüyor.

Aksaç işaret ediyor

Instagram profili, müşterilerinin fiziksel gelişimi, çeşitli fitness üniteleri - ve bir çok Özil.

İkisi gerçekten iyi arkadaş gibi görünüyor ve sürekli birlikte fotoğrafları çekiliyor. Sadece spor salonunda değil, arkadaşlarla ya da Özil'in eşi Amine (30) ile restoranda.

Aksaç, Özil'le bir fotoğraf için "İdolümdün, şimdi idolüm ve ağabeyimsin" yazdı. "Keşke herkesin karakterini benim gibi tanıma fırsatı olsa, iyi ki seni tanımışım."

Aksaç, Mesut Özil ile Mesut'un futbol danışmanı olan kardeşi Mutlu Özil'i gösteren bir fotoğraf da paylaştı. Kişisel antrenör Aksaç, zaman zaman aile çevresine de taşınan çok iyi bir arkadaş gibi görünüyor.

Aksaç (arka sağda) yakın arkadaş ve aile çemberine girmiş görünüyor - Mesut Özil'e (arka solda) ek olarak ağabeyi ve ardından danışmanı Mutlu Özil de orada (ön sağda)