Kim Kardashian'ın Skims Markası 4 milyar dolar buldu


Kim Kardashian'ın Skims Markası 4 milyar dolar buldu

Kim Kardashian'ın serveti büyüyor: Skims Markası 4 milyar dolar değerinde oldu

Kim Kardashian, Tanga Bikinisiyle Takla Atarak Jimnastik Becerilerini Gösteriyor

Ünlü realite şov Model yıldızı Kim Kardashian'ın 2019'da kurduğu vücut şekillendirici korse markası SKIMS'in 4 milyar dolar değerinde olduğu bildirildi.

Kim Kardashian, kurucusu olduğu korse markası SKIMS ile servetini büyütüyor. 2019 yılında kurulan markanın değeri 4 milyar dolara ulaştı. 42 yaşındaki Kardashian'ın vücut şekillendirici korse markası SKIMS, spor ve yüzme kıyafetleri de sunuyor. Markanın sonbaharda erkek giyim koleksiyonu da piyasaya çıkacak.


The New York Times'ın haberine göre, markanın geçtiğimiz yıl değeri 3,2 milyar dolardı. Yıldız, markanın başarısıyla ilgili "SKIMS çok hızlı bir şekilde büyüdü, bundan gurur duyuyoruz" dedi.

Gelecek yıl markanın Los Angeles ve New York'ta mağazalarının açılması planlanıyor.

Markanın bu başarısının ardından realite şov yıldızı Kardashian'ın servetinin 1,7 milyar dolara ulaştığı belirtildi.

Kardashian'ın servetinin büyümesinde KKW Beauty adındaki güzellik markası da büyük rol oynuyor.

Kardashian'ın kız kardeşi Kylie Jenner, Forbes dergisi tarafından 2020 yılında dünyanın en genç milyarderi ilan edilmişti.

Shapewear kralı ve televizyon yıldızı sahil boyunca takla atıyor

Harikasın tatlım!

Sahilde uzanırken, Kim Kardashian jimnastikte şansını denemeye karar verdi. Perşembe günü, SKIMS kurucusu, Instagram'da araba tekerleğinin bir galerisini yayınladı ve resimlerle oyun bazında kolaj yaptı.

42 yaşındaki Kardashian, elleri havada, kısa beyaz tişörtünü ve tanga bikini altını göstererek başlıyor. Saçları beline kadar inerken, numarayı yapmadan önce ellerini yere indirmeye devam ediyor ve bacaklarını bir amuda kaldırıyor.

Tabii ki, Kardashian yıldızının ünlü arkadaşları, onun çevikliğini ve zarafetini tartmak için hızlı davrandılar. "Sliving ??", diğer realite yıldızı ve eski patron Paris Hilton'u yazdı.

Son zamanlarda amigolukta elini deneyen Queer Eye saç uzmanı Jonathan Van Ness, "Aman Tanrım - çok gorgie," diye yazdı. "Haydi takla atalım."

Kim Kardashian En Son SKIMS Reklamında Makyajsız Kaldı ve Poposunu Açıkladı

Kardashian'ın tanga bikinisi kesinlikle göz alıcı olsa da, hepsini engellemeye yabancı değil. Son zamanlarda, realite yıldızı, küçük siyah bir bikini üstü ve yılan derisi desenli alt kısımlar giyen beyaz bir tekerlekli sandalyede tembelce poz verdi.

Moda seçiminin cüretkar ruhunu yansıtan Instagram gönderisine "Risk alırsan alacaksın" başlığını attı.