Can Yaman ve Demet Özdemir hala aşk yaşıyor: ünlü uzman iddiaları


Can Yaman ve Demet Özdemir hala aşk yaşıyor: ünlü uzman iddiaları

Son zamanlarda Demet Özdemir'in DJ Sergio ile çıktığı iddia edilen ve Yunanistan'da birlikte görüldükleri söylentileri neredeyse gerçek oldu.

Can Yaman ve Demet Özdemir hala aşk yaşıyor mu? Yeni bir haber, iki Türk oyuncunun gizlilik içinde romantik bir hikaye yaşadıklarını ve kendilerine 'CanDem' diyen oyuncuların hayranlarının da bunun doğru olduğuna inandığını öne sürüyor.

ünlü uzman iddiaları

Türk aktörler Can Yaman ve Demet Özdemir, dünyada en çok konuşulan Türk ünlülerinden ikisi ve hayranları her zaman kamu ve özel hayatlarıyla ilgili en son haberleri öğrenmek için can atıyorlar.

Son zamanlarda Demet Özdemir'in DJ Sergio ile çıktığı iddia edilen ve Yunanistan'da birlikte görüldükleri söylentileri neredeyse gerçek oldu.

Ancak İtalyan ünlü uzmanı Alessandro Rosica, Demet Özdemir'in sadece bir erkeğe, Can Yaman'a aşık olduğunu iddia ederek farklı bir görüşe sahip.

Demet Özdemir cesur kombiniyle İtalya’yı salladı

Rosica, bakış açısını açıklamak için Instagram'a gitti ve uzun bir gönderide Demet ve Can'ın aşk hayatını analiz etti ve kanıtlarla destekledi.

"Geçenlerde Demet ile Oğuzhan'ın ani evliliğinin sahte hikayesini, Can ve Diletta'nın sahte hikayesi de dahil olmak üzere her şeyi size her zaman ayrıntılı olarak anlattığım yerde ortaya çıkardım" dedi.

Alessandro daha sonra Demet Özdemir'in Can Yaman'la bağını hiç koparmadığını iddia etti: "Ancak sana söylemediğim bir şey var, önce emin olmak istedim, Demet hep bekardı, eski sevgilisiyle bağını hiç koparmadı. -ortak ve meslektaş Can Yaman,"

Demet Özdemir, yurtiçi tatilinin ardından şimdi ise İtalya'ya uçtu.

Oyuncuların geçen yılki Disney etkinliğinden 'mutlu ve kaygısız' göründüklerini sözlerine ekledi: "Son anları, geçen yılki Disney etkinliğinden mutlu ve kaygısız bir şekilde birlikte fotoğraflandılar. En az yarım saat kamera arkasında konuştular ve titreşimler çok iyiydi. kesinlikle iki basit arkadaşın veya meslektaşınki değil."

Olayın ardından Can ve Demet'in evlerine dönmediklerini söyleyen Rosica, geceyi birlikte geçirdiklerini öne sürdü.

Ancak kimsenin bilmediği bir şey var ki Oğuzhan başta olmak üzere başka hiçbir erkekle, başka kadınlarla görüşemezken, akıl almaz bir şey oldu, iki oyuncu aslında gecenin sonunda karşılıklı olarak ayrıldılar. arkadaşlar iki farklı araçta

Demet o gece eve gitmedi, Can da. Bugüne kadar son derece kesin bir şekilde tek bir şey söyleyebilirim, ikisi basit arkadaş değiller ve birbirlerine karşı hisleri var."

İtalyan dedikodu uzmanı Yaman ve Özdemir'in duygularını sonsuza kadar saklayabileceklerini düşünmüyor.

Alessandro Rosica daha sonra Oğuzhan Koç'tan ve evliliğini bu kadar çabuk bitirdiği için Demet Özdemir'i nasıl affetmediğinden bahsetmek için harekete geçti.

Demet Özdemir derin göğüs dekolteli fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Oğuzhan Koç'un, Can Yaman'ı Demet ile düğününe davet etmeyi kesin olarak reddettiğini, oyuncunun Can'ı ne pahasına olursa olsun düğüne davet etmek istediğini iddia ettiğini sözlerine ekledi.

"Arkadaş/meslektaş çevresinden davet edilmeyen tek kişi Can'dı. İkisi arasında nefretten başka bir şey olmadığı açık ama kesin olan bir şey var ki, burada bitmedi!"