Cardi B! Rapçi tacize uğradı saldırgana mikrofon fırlatı


Cardi B! Rapçi tacize uğradı saldırgana mikrofon fırlatı

Rapçi Cardi B, kendisini taciz eden bir hayrana karşı savundu ve mikrofonunu kimliği belirsiz saldırgana fırlattı.

29 yaşındaki süperstar Harry Styles veya 36 yaşındaki rapçi Drake gibi çok sayıda tanınmış müzisyen, son haftalarda ve aylarda performansları sırasında izleyiciler tarafından saldırıya uğradı. Bu endişe verici eğilim, dün 29 Temmuz Cumartesi günü, 30 yaşındaki rapçi Cardi B'nin sunduğu bir Las Vegas şovunda da devam etti.


Cardi B'ye içki fırlattı - rapçi karşılık verdi

Sosyal medyada paylaşılan olaya ait görüntülerde seyirciler arasından kimliği belirsiz bir kişinin içkisini performans sergileyen müzisyene doğru döktüğü görülüyor. Kısa bir an için şaşırmış ve şok olmuş gibi görünür, ancak ardından mikrofonunu seyirciler arasındaki kişiye doğru tüm gücüyle fırlatır. Güvenlik personeli daha sonra müdahale eder ve şüpheli sorun çıkaran kişiyi uzaklaştırır.


Harry Styles, Drake, Bebe Rexha: Bu müzisyenler çoktan saldırıya uğradı

Şu anda sahnede olan müzisyenlere yönelik saldırılar son zamanlarda defalarca olumsuz manşetlere taşındı. Örneğin, bu ayın başlarında Viyana'daki gösterisi sırasında Harry Styles'ın yüzüne bir nesne çarptı. Rapçi Drake elinde bir akıllı telefon yakaladı. 33 yaşındaki pop şarkıcısı Bebe Rexha'nın da yüzüne fırlatılan bir cep telefonu çarptı. Yaranın dikilmesi bile gerekiyordu.


Adele ile taraftarlara atış uyarısı

Bazı süper yıldızlar da konuyla ilgili açıkça konuştu. Örneğin, 35 yaşındaki pop yıldızı Adele, Temmuz ayı başlarında Las Vegas'taki konserlerinden birinde şöyle dedi: "İnsanların şu anda lanet gösteri görgü kurallarını unuttuklarını fark ettiniz mi? İnsanlar sahneye öylece saçmalıyor, gördünüz mü? " Şarkıcı hayranlarını uyardı, "Cesaret etme. Bana bir şey atmaya cüret edersen seni öldürürüm."