Cardi B mikrofonu fırlattığı için polis saldırı ile suçluyor


Cardi B mikrofonu fırlattığı için polis saldırı ile suçluyor

polisi bu ilk kez değil dedi: Cardi B, mikrofonu fırlattığı için saldırı ile suçlandı.

30 yaşındaki Cardi B'nin bir gösteri sırasında seyircilere mikrofon fırlatmasının ardından polis şimdi saldırı suçlamasını soruşturuyor. Las Vegas Metro Polis Departmanı, Variety'ye bir kadının şikayette bulunduğunu doğruladı. 

Polis, "Kurbana göre, 29 Temmuz 2023'te Las Vegas Bulvarı 3500 bloktaki bir binada düzenlenen bir etkinliğe katıldı" dedi. "Bir konser sırasında sahneden fırlatılan bir nesne ona çarptı." Davayla ilgili henüz bir tutuklama veya mahkeme celbi olmamıştır.


Taraftar Cardi B'nin üzerine içki fırlattı

Ne oldu? Cardi B, Las Vegas'taki bir performans sırasında seyirciler tarafından bir içki yağmuruna tutuldu. Rapçi, mikrofonunu kalabalığa tüm gücüyle fırlatarak karşılık verdi. Bir kadın başından vuruldu. Cardi B'yi ıslatan kişinin de kendisi olup olmadığı tam olarak belli değil. Olayın videoları, olmadığını öne sürme eğilimindedir.


Son zamanlarda, seyircilerin konserlerde sahneye bir şeyler fırlattığı birkaç vaka oldu. 29 yaşındaki Harry Styles'ın kafasına bir akıllı telefon çarptı ve 36 yaşındaki rapçi Drake de elinden yaralandı. 33 yaşındaki şarkıcı Bebe Rexha, cep telefonu yüzünden yüzüne dikiş atılmasını gerektirecek şekilde yaralandı.


Cardi B daha önce saldırı ile suçlanmıştı.

Cardi B daha önce saldırıdan yargılanıyordu. Rapçi ve eski striptizci, 2018'de New York'ta bir striptiz kulübünde kavga etmişti. Cardi B, 2022'de suçunu kabul etti. Bu onu hapisten çıkardı. Bunun yerine 15 günlük toplum hizmetine adadı.