Taylor Swift tur ekibine milyonlarca dolar ödül verdi


Taylor Swift tur ekibine milyonlarca dolar ödül verdi

Taylor Swift, tur ekibine milyonlarca dolar ödül veriyor. Şoförlerinden biri şimdi onun cömertliğinden derinden etkilendi.

Forbes'a göre 33 yaşındaki ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in kişisel serveti yaklaşık 740 milyon dolar. Bu muhteşem servete rağmen, devam eden turnesinin personeline toplam 55 milyon ABD Doları (yaklaşık 50 milyon Euro) tutarında özel ikramiyeler dağıtma kararı, dikkate değer bir cömertlik eylemidir.


Her kamyon şoförü için 100.000 Dolar

Miktarın her biri 100.000 Dolar, ekiplerinin kamyon şoförlerine gitti, bazıları yıllardır tur ekipmanlarının her zaman ilgili mekanlara zamanında ulaşmasını sağlıyor. Aynı şekilde, kendi nakliye şirketi "Showmotion" ile Swift'in ekibini turlarında yıllardır aktif olarak destekleyen Mike Scherkenbach'a da.


"Hayat değiştiren" cömertlik eylemi

"Rolling Stone" müzik dergisinde, beklenmedik para yağmuru için minnettarlığını son derece dokunaklı sözlerle ifade ediyor. "Bu insanlar için hayat değiştiren bir miktar para veriyor" diye açıklıyor. "Bu sürücülerin çoğu ev sahibi değil ve bunun gibi bir meblağ bir evin peşinatını ödeyebilir. Beni gerçekten mutlu eden şey bu. Bu cömertlik, bu insanlar için ezber bozan bir şey."

Yıllardır büyük konser turları için özel taşımacılık işiyle uğraşıyor ama kar dağıtımında hiç bu kadar cömertliği yaşamamıştı. "Bir kuruş bile paylaşmamayı seçen birçok zengin insan var" dedi. "Her türden varlıklı insanla çalışıyoruz, ancak bu norm değil."


Bu kişinin karakterini gösterir

Taylor Swift'in turlarında tüm çalışanların emeğinin takdir edilmesi, cömert ikramiye ödemelerine yansıdığı gibi, son turnesinde kamyon şoförlerinin de belgeselin jeneriğinde yer almasına yansıdı. Scherkenbach takdirle şunları söyledi: "Filmin jeneriğine şoförlerin isimlerini koymak mı? Bu bir kişinin karakterini gösterir."