Serdar Ortaç Eşitlik diye diye Erkeklerin ağzına sıçtınız!


Serdar Ortaç Eşitlik diye diye Erkeklerin ağzına sıçtınız!

Serdar Ortaç'in Kadinlara olan isyanı gündeme bomba gibi düştü!

Serdar Ortaç bu sefer 'kadınları hedef aldı' sözleri gündeme bomba gibi düştü! Açtı ağzını yumdu gözünü. "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız"

2014 yılında İrlandalı manken Chloe Loughnan ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında bu evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Biten evliliğinin ardından zaman zaman özel hayatıyla ilgili ilginç çıkışlara imza atan Ortaç, son olarak sosyal medyada açtığı bir canlı yayında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Kadınları hedef alan ünlü şarkıcı, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız! İpleri bu kadar vermeyin kadınlara" diyerek sosyal medyada tepkileri üzerine çekti. İşte Serdar Ortaç'ın gündeme bomba gibi düşen o sözleri.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Ortaç, son olarak canlı yayında kadınları hedef alan sözleri ile bir kez daha adından söz ettirdi.

İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 2014'de dünyaevine giren şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında bu evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

Biten evliliğinin ardından eşine nafaka ödeyemediği iddia edilen ve haciz kararıyla şoke olan Ortaç, son olarak kadınları hedef alan çıkışıyla gündeme bomba gibi düştü.

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla gündem olan 'ünlü popçu', yaptığı açıklamalarla izleyenleri bir kez daha şaşırttı.

Daha önce de çeşitli açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Ortaç, bu sefer kadınlara dair sözleri büyük tepki çekti. Ortaç, bu açıklamaları yaparken eski karısını da pas geçmedi.

Eşitlik diye diye 'Erkeklerin ağzına sıçtınız'!


Bunlarda ilginizi Çekebilir

"Ne oldu 'iki tane göğsü var' diye ağzıma sıçtı"

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız! İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma sıçtı. Ne oldu iki tane göğsü var diye" diyen Serdar Ortaç'ın sözlerinden erkekler de nasibini aldı.

"EVRENİ YARATAN ERKEKLER"

Serdar Ortaç konuşmasının devamında, "Erkeklerin ağzına sıçtınız. Aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz.

Sevdiğim kadın bana diyor ki 'Bodrum'a gideceğim tatile' 'ulan' sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var gitmezsin yanımda kalırsın lan..

Annemi dinleyip 'Rizeli' ya da 'Urfalı' bir kadın alsaydım, bitseydi bu işkence…


Bu Haber Hic Kacmaz Hadi Tikla

Ben modern kadın istemiyorum ki" ağzına sıçsın dedi.

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı. Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu.

Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini, buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söylemişti.

Diğer yandan Serdar Ortaç sosyal medya hesabında açtığı canlı yayınlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sinan Akçıl'ın "Serdar'a çok kızgınım. Ona bunu 50 kere söyledim; yemeğe götürdüm orada söyledim, artık bir kere de halkın önünde söylemek istedim ama ciddiye alacağını düşünmüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım artık kendine gelip o eski star ceketini giymesini istiyorum" sözleri sonrası canlı yayın açan ünlü şarkıcı, yeni parçası Pare Pare'nin 11 Temmuz 2023 Salı günü dinleyici ile buluşacağını belirtmişti.

'BENİM CANIM ÇIKMIŞ'

Şarkısına ilişkin yaptığı açıklamada pek heyecanlı olmadığı gözlemlenen Ortaç'ın "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri görenleri şaşkına çevirmişti.

Ünlü şarkıcı, canlı yayında yöneltilen bir soru üzerine "Yok çok mutluyum" demişti. Verdiği bir konserde annesine takılmayı ihmal etmeyen sanatçı, ''Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi. Ama ben annemi dinlemedim." ifadelerini kullanmıştı.

'Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi.

Öte yandan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014'te evlenip, 2019'da anlaşmalı olarak boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'tan 700 bin TL'lik nafaka alıyordu...

Serdar Ortaç bir an önce evlensinde 'nafaka' derdinden kurtulayim


Bu Haber hiç Kaçmaz

Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor." diyerek isyan etmişti. Serdar Ortaç'ın son olarak nafaka derdinden kurtulacağı öğrenilmişti.

İrlandalı model 'Chloe Loughnan', sevgilisi Fergus Hennessy'den evlilik teklifi almıştı. Evlilik teklifi alan Chloe Loughnan, bu mutlu haberini Instagram hesabı üzerinden hayranlarıyla paylaşmıştı.

Sahil kenarından sevgilisinden aldığı evlilik teklifini kabul eden Chloe Loughnan, Instagram hesabından çekilen pozlarını paylaşarak "Evet" notunu yazmıştı.

Teklifi kabul ettiğini gösteren yüzük fotoğrafıyla birlikte duyuran modele, hayranlarından tebrik mesajları yağmıştı.


Bu Haber hiç Kaçmaz

Serdar Ortaç, nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi Chloe Loughnan hakkında çok sert sözler sarf etmişti. "Şeytan görsün yüzünü, ondan çocuk yapmadığım için şanslıyım" diyen Serdar Ortaç çark etmişti.

Serdar Ortaç, geçen yıl bir konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlamış, 2019 yılında ayrıldığı eşi İrlandalı manken Chloe Loughnan'la ilgili çok sert açıklamalar yapmıştı.

Ortaç, "Chloe Loughnan'la evliliğinizden çocuk sahibi olamadığınız için bir burukluk var mı içinizde?" sorusuna "Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü! Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim" diyerek herkesi şaşkına uğratmıştı.

Ortaç geçen günlerde "Siz sevdiklerinize sinirlenmeyin, ani kararlar vermeyin. Sonra çok pişman olursunuz. Ben evliliğimi yürütemediğim için çok pişman oldum" demişti.