Adele kendi itirafına göre yıllardır siyatik hastası


Adele kendi itirafına göre yıllardır siyatik hastası

Adele artık hareket edemiyor Ne yazık ki siyatik hastası olduğunu söyledi.

İngiliz şarkıcı Adele'nin şiddetli siyatik sorunu devam ettiği görülüyor. Saldırının ardından artık hareket edemiyordu.

Adele'in şiddetli siyatik hastası olduğu uzun zamandır biliniyordu. Şimdi ise Las Vegas'taki performansları sırasında İngiliz şarkıcının acı verici bir saldırı yaşadığı ve sonrasında hareket edemediği söyleniyor.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun'ın haberine göre Adele, hayranlarına sahne arkasında yere yığıldığını açıkladı. Süperstar hareket edemiyordu ve dizinin yapım ekibinden biri Adele'i sahne arkasında bu halde buldu.

"Tüm vücudumu yerden kaldırdılar" dedi. 35 yaşındaki oyuncu ayrıca hafta sonu performansı sırasında ara vermek zorunda kaldı ve "Oturup siyatik ağrımı dinlendireceğim" dedi.

Adele yeni yıla paytak paytak yürüyerek girmek zorunda kaldı

Adele Adkins, yılbaşı gecesi Las Vegas'ta düzenlediği "Adele ile Hafta Sonları" şovu kapsamında bu sorunları yaşadığını açıklamıştı. Dedikodu gazetesi "Daily Star" tarafından yayınlanan bir kayıtta, diğer şeylerin yanı sıra, "Şu anda paytak paytak yürümek zorundayım çünkü gerçekten kötü bir siyatiğim var" dedi.


2021'in sonlarında The Face dergisine verdiği röportajda "İlk bel fıtığımı 15 yaşımdayken yaşadım çünkü hapşırmak zorunda kaldım. Yatakta uzandım, hapşırdım ve beşinci diskim fırladı" dedi. O zamanlar, Ocak ayında "altıncı bel fıtığı" yaşadığını açıklamıştı. "Hayatımın yarısı boyunca sırt ağrım oldu. Bu ağrı her zaman alevleniyor, genellikle stresten ya da aptalca davranışlardan kaynaklanıyor."


Adele'in Las Vegas şovu Mart ayında çok sayıda konseri kapsayacak şekilde genişletildi. Performansların şu anda kasım ayı başına kadar planlanması planlanıyor.

Etiketler