Amal ve George Clooney: Şık ikili Venedik'e geldiler


Amal ve George Clooney: Şık ikili Venedik'e geldiler

Amal ve George Clooney, 'Venedik Film Festivali' için Venedik'e gitti. İkili, varışta şık bir ikili olarak parladı.

'George Clooney ve eşi Amal, Venedik Film Festivali'ni onurlandırdı'. Bu Salı (29 Ağustos) çift, 'İtalyan lagün şehrine geldi' ve şık bir figür sergiledi. Oyuncu, koyu mavi bir polo gömlek giydi ve onu açık mavi ince çizgili pantolonla eşleştirdi. Görünümünde aynalı güneş gözlükleri ve kahverengi süet ayakkabılar da vardı.


Amal Clooney, siyah renkte ince çiçek desenli beyaz bir elbise giydi. Her ikisi de siyah olan askılı ayakkabılar ve bir el çantası ve gösterişli güneş gözlükleri görünümü tamamladı. İkilinin, tekneyle ulaştıkları her zamanki oteli Cipriani'de kaldıkları söyleniyor.


Clooney'lerin İtalya ile özel bir bağlantısı var. Çift, Eylül 2014'te Venedik'te evlendi. Daha önce Clooney, Como Gölü'ne kök salmış ve oradaki çeşitli mülklere milyonlarca yatırım yapmıştı. Eşi ve ikizleri Ella ve Alexander ile birlikte bu yaz da sakin Laglio köyündeki Villa Oleandra'da geniş bir aile tatili geçirdi.


'Amal ve George Clooney Farklı bir film festivali'

Venedik Film Festivali 30 Ağustos'tan 9 Eylül'e kadar sürüyor. İronik bir şekilde, 80. yıl dönümü baskısında normalden daha az yıldız bekleniyor. Hollywood yazarları ve oyuncularının çifte grevi nedeniyle, oyuncular sendikası SAG-AFTRA üyelerinin de grev sırasında üzerinde çalıştıkları eserlerin tanıtımını yapmaları yasaklandı.


Hatta süperstar Zendaya'nın başrolde olduğu "Challengers"ın sinemalarda gösterimi bu yılın Eylül ayından Nisan 2024'e ertelendi. "Beni Adınla Çağır" yönetmeni Luca Guadagnino'nun eseri, başlangıçta bu yılki Venedik Film Festivali'nin açılışını yapmayı amaçlıyordu. Ancak filmin arkasındaki yapımcı stüdyo MGM, muhtemelen Zendaya'nın Lido'daki varlığı olmadan "Challengers"ın yeterince ilgi görmeyeceğinden korkuyordu. Öte yandan, Sofia Coppola'nın Elvis Presley'in (1935-1977) eşi Priscilla Presley'i konu alan biyografik filmi "Priscilla", görünüşe göre oyuncular sendikası SAG-AFTRA'dan, teorik olarak filmin yıldızlarına izin veren sözde geçici bir anlaşma almış. Jacob Elordi ve Cailee Spaeny, çalışmalarını tanıtmak için Venedik'e gidecekler