Amal ve George Venedik gibi bir şehirde rüya gibi bir çift


Amal ve George Venedik gibi bir şehirde rüya gibi bir çift

Amal ve George Clooney Perşembe günü Venedik'teki ödül törenine gidiyorlar. Rüya gibi bir şehirde rüya gibi bir çift

Hollywood yıldızı George Clooney (62) ve güzel eşi Amal (45), Perşembe günü Venedik'in en güzel güç çifti oldu. Birlikte muhteşem bir şekilde ortaya çıktılar “

Tasarımcı Diane von Fürstenberg (76) tarafından olağanüstü kadınları onurlandırmak için kurulan DVF Ödülleri”.

George sportif siyah bir takım elbise giyiyordu, Amal ise çok güzel, eski, pembe dantelli bir elbise giyiyordu. Sweet: İkisi her zaman aşkla el ele tutuşmuşlardı.

Amal'ın muhteşem görünümü herkesi gölgede bırakıyor


George, sevgilisinin lagün şehrinde tekneden inmesine son derece centilmence yardım eder, böylece sevgilisi narin topuklu ayakkabılarıyla garip bir pozisyona düşmez.

George Clooney, lagün kentinde sevdiği kişinin tekneden inmesine kahramanca yardım ederken, eşinin “DVF Liderlik Ödülü” ile onurlandırıldığı ödül törenine giderken de elini sıkı sıkı tuttu.

Hollywood yıldızı, insan hakları avukatı Amal'ın önemli çalışması nedeniyle onurlandırılmasından gurur duyuyordu. Ama aynı zamanda gözlerinden büyük bir sevgi de fışkırıyordu.

George Clooney, insan hakları avukatı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı Venedik'te onurlandırılan Amal'la son derece gurur duyuyor. İkisi sürekli el ele tutuşuyordu

Şu anki Venedik ziyareti sırasında George ve Amal kesinlikle harika anıları canlandırdı. Ne de olsa ikisi Eylül 2014'te evlilik limanından oraya yelken açtılar.

Bugün, tıpkı o zamanki gibi birbirlerine aşık görünüyorlar ve sadece ikizlerin (2017 doğumlu) gururlu ebeveynleri değil, aynı zamanda iyi prova edilmiş bir ekip. Birbirlerini destekliyorlar, göz hizasında buluşuyorlar ve bunu görebiliyorsunuz.


George ve Amal Clooney, Venedik'teki Giorgio Cini Vakfı'nın bahçelerinde. Mutluluk ve bağlılık yayarlar

“Annem bana karanlık zamanlarda ışığı araman gerektiğini öğretti. Bu kadınlar ışığı ve umudu temsil ediyor," dedi her biri kendi seçtikleri bir kuruluşu desteklemek için bağış alan ödül sahiplerinden Diane von Furstenberg.

Amal'ın aynı zamanda hayatının ışığı olduğuna George Clooney kesinlikle anında ve gözünü bile kırpmadan imza atardı.