Kevin Costner'ın eski sevgilisi mahkemede ağladı


Kevin Costner'ın eski sevgilisi mahkemede ağladı

Christine Baumgartner mahkemede duruyor! Kevin Costner'ın eski sevgilisi mahkemede ağladı

Kevin Costner ve Christine Baumgartner gül savaşlarını aylardır kamuoyu önünde sürdürüyorlar. Şimdi ilk kez mahkemeye çıktılar ve duruşma gözyaşlarıyla sona erdi.

Mayıs ayının başında 49 yaşındaki Christine Baumgartner, Hollywood yıldızını şaşırttığı söylenen 68 yaşındaki Kevin Costner'dan boşanma davası açtı. O zamandan beri ikili, kamuya açık bir çamur savaşı yürütüyor ve eski çiftin boşanma savaşı manşetlerde yer almaya devam ediyor. “Koruma” oyuncusu, karısını Santa Barbara'daki ortak villalarından attı. Haftalarca ayrılmayı reddettikten sonra yakın zamanda taşındı.

31 Ağustos 2023 Perşembe günü Santa Barbara, California'daki bir mahkemede nafaka müzakereleriyle ilgili ilk duruşma gerçekleşti. Baumgartner gözyaşlarına boğuldu ve çocukları Cayden (16), Hayes (14) ve Grace (13)'ün lüks olmadan yapamayacaklarını söyledi.

Kevin Costner'ın eski sevgilisi Christine Baumgartner mahkemede gözyaşlarına boğuldu

"People" dergisinin bildirdiğine göre, Christine Baumgartner şu anda bakım için ayda 118.800 avroya eşdeğer para alıyor, ancak şu anda ayda yaklaşık 161.220 avro, yani yaklaşık 42.400 avroluk bir artış talep ediyor. Bunun artık mahkemede dinlenmesi gerekiyor. Açılış konuşmasında Christine'in avukatı John Rydell, adli muhasebecinin son tahminine göre daha önce talep edilen tutarı ayda 148.800 Euro'ya düşüreceklerini söyledi. Baumgartner'ın avukatı, "bu noktada" lüks bir yaşamın "çocuklarının DNA'sında" yer alacağını vurgulayarak, yaptıkları tüm sporları ve ailenin sahip olduğu evleri sıraladı.


Kısa bir süre sonra Christine, boşaltmak zorunda kaldığı evin kanıt fotoğraflarını karıştırdı ve gözyaşları içinde mahkemeye şunu söyledi: "Bu bundan çok daha fazlası; bu bir deneyim." People'a göre "Oldukça büyük bir topluluk yarattık" diye ekledi ve Santa Barbara mülkünün her yerinden defalarca "bizim" diye söz etti. Villada voleybol sahası, bahçe, sonsuzluk havuzu ve iki konuk evi bulunmaktadır. Evin el sanatları işletmelerine de ev sahipliği yapan "sörf garajına" da değinen 3 çocuk annesi, "Burada hayal edebildiğimiz her şeyi yapabiliyoruz" dedi. Çocukları "denize bağlı", burası onların evi, diye devam etti titreyen bir sesle.


Çocuklar yaşam tarzlarını sürdürmeli

Duruşma öncesinde USA Magazine tarafından ele geçirilen bir mahkeme belgesinde şunlar yazıyordu: "Christine bu talebi [nafaka, editörün notu için] aile hukuku ilkelerini korumak ve tarafların üç reşit olmayan çocuğunun mümkün olan yaşam tarzından yararlanmaya devam etmesini sağlamak için yapıyor. Kevin'in önemli geliri ve varlıkları." Kevin Costner'ın nakit eşdeğeri 15 milyon avroya eşdeğer olduğu için "nafakasını ödeyecek yeterli kaynağa" sahip.


Baumgartner'in mevcut talebi kabul edilirse, emir "1 Temmuz'a kadar geriye dönük" olacak. Belgelerde şunlar belirtiliyor: "Mahkemenin nafakayı, çocukların Christine'le birlikteyken, babalarıyla birlikteyken yaşadıkları yaşam tarzına nispeten benzer bir yaşam tarzı sürdürebilecekleri şekilde ayarlaması gerekiyor."