Elon Musk ve Grimes'ın üçüncü bir çocuğu oldu


Elon Musk ve Grimes'ın üçüncü bir çocuğu oldu

Tesla patronunun hayatına ilişkin yeni bir biyografiye göre, Elon Musk ve Grimes'ın üçüncü bir çocuğu sessizce dünyaya kabul ettikleri bildirildi. Artık girişimci iyi haberi doğruluyor.

52 yaşındaki Elon Musk ve 35 yaşındaki şarkıcı Grimes'tan şaşırtıcı bebek haberi: Ayrılan çiftin üçüncü bir çocuğu daha oldu. Teknoloji şirketi şimdi bunu sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden duyuruyor.

Elon Musk ve Grimes yeniden ebeveyn oldu mu?

The New York Times'ın, gazeteci Walter Isaason tarafından yazılan ve 12 Eylül 2023'te yayınlanması planlanan Musk'un biyografisine ilişkin incelemesine göre, Musk ve Grimes, dünyaya üçüncü bir çocuğu memnuniyetle karşıladılar. Kısaca "Tau" olarak anılan Tau Techno Mechanicus adında bir oğulları olduğu söyleniyor. SpaceX'in kurucusunun biyografisinin, ne zaman ve nerede doğduğu da dahil olmak üzere çocuk hakkında herhangi bir ek ayrıntı sağlayıp sağlamadığı belli değil.

Şimdi Elon Musk bizzat konuşuyor ve çocuğunun gelişini doğruluyor. X'te oğlunun adını yayınlıyor ve anlamını açıklıyor. “Tau” bir çevre veya çap anlamına gelir.

Grimes, Musk'tan daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini vurguladı

Son yıllarda Elon Musk ve Grimes karmaşık bir ilişki yaşadılar: defalarca ayrılmışlardı ya da milyarderin bir zamanlar tanımladığı gibi "yarı ayrılmışlardı". Musk ve Grimes, adı daha sonra X Æ A-Xii olarak değiştirilen ve "X" lakaplı oğulları X Æ A-12'yi 4 Mayıs 2020'de kucağına aldılar. Aralık 2021'de, yine gizlice, taşıyıcı annelik yoluyla Exa Dark Sideræl veya "Y" adında bir kızları oldu - birlikte üç yıl geçirdikten sonra nihayet halka açık bir şekilde ayrılmalarından üç ay sonra.

Aşkın sona ermesine rağmen Grimes, Tesla'nın patronundan daha fazla çocuk istiyordu. Şu anda 35 yaşında olan oyuncu, Mart 2022'deki "Vanity Fair" programında "Her zaman en az üç veya dört tane istedik" diye vurguladı. Artık dileği gerçek oldu.