Sigara fuarın'da Mike Tyson esrarla mücadele ediyor


Sigara fuarın'da Mike Tyson esrarla mücadele ediyor

Dünyanın en büyük sigara fuarı Dortmund: Intertabac'ın eski şampiyonu Mike Tyson esrarla mücadele ediyor

Dortmund (NRW) - Cuma günü saat tam 13.42'de, boks efsanesi Mike Tyson (57), Dortmund'daki Westfalenhalle 5'e yan girişten girdi. Giriş müziği: tezahürat, yuhalama, "Mike" sesleri ve alkışlar. Yüzlerce ticari ziyaretçi ve tütün endüstrisinin temsilcisi, Intertabac ticaret fuarında eski şampiyon ve kült aktörü (“Akşamdan Kalma”) görmeye geldi.


Menajeri Adam Wilks ve birkaç korumayla birlikte gelen Tyson, kalabalıktan neredeyse korkmuş görünüyordu: "İnanılmaz." Ünlü, Avrupa'da bir tanıtım turunda. Çarşamba günü Amsterdam'da kendi kafesini açtı. Diğer istasyonlar: İsviçre ve Yunanistan. Tyson, Dortmund'da kendi şirketinin işbirliği ortağı olan Hollandalı ortak kağıt ve torna üreticisinin standına konuk oluyor.


Yumuşak etki: Elena (30) aniden Mike'ın yanağından bir öpücük verdi


Tüketici olduğunu itiraf eden Mike Tyson (“Esrar hayatımda her zaman önemli bir rol oynadı.”) bir kenevir ürünleri şirketi işletiyor. Yerli Nevada'da (ABD), 21 yaşından itibaren eğlence amaçlı kullanım için tüketim yasaldır. Hollandalı ortak iyi hazırlanmış: tanıtım klipleri mega ekranda gösteriliyor. Beyaz bir takım elbise giyen Mike, dev beyaz bir villanın önündeki yüzme havuzunun kenarında esrar içiyor. Yanında bir Bengal kaplanı var.


Eski ağır sıklet dünya şampiyonu, çoğu kadın olan hayranlarıyla bir saat fotoğraf çektirdi. Şu anda Almanya'da yaşayan Ukraynalı Elena (30), şaşkınlığa uğrayan "Demir Mike"ı yanağından öpüyor. ve şunları söyledi: “Boksa Ukrayna'da 11 yaşında küçük bir kız çocuğu olarak başladım. Mike Tyson her zaman benim idolüm olmuştur. Onunla tanışacağımı hiç düşünmemiştim."