Hugh Jackman Deborra Lee'den ayrıldıktan sonra ilk sözler


Hugh Jackman Deborra Lee'den ayrıldıktan sonra ilk sözler

Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness 27 yıl sonra ayrıldılar

Muhtemelen yılın şu ana kadarki en şaşırtıcı ayrılık haberiydi: Neredeyse otuz yıllık evlilikten sonra Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness kendi yollarına gidiyorlar. Oyuncu şimdi ilk kez aşk ilişkisi hakkında konuşuyor .

Hollywood'da 54 yaşındaki Hugh Jackman ve 67 yaşındaki Deborra-Lee Furness kadar uzun süren evliliklerin sayısı çok az. Rüya çift olarak kabul edilen ikili, 27 yıl boyunca hayatlarını birlikte geçirdi. Ayrılıklarının duyurulması, 15 Eylül 2023 Cuma günü daha da şaşırtıcı oldu. Birkaç gün sonra oyuncu, iç dünyasına dair dürüst bir fikir veriyor.


Hugh Jackman: "Zor bir dönem"

Amerikan ünlü portalı "TMZ"de bulunan kısa bir video, 54 yaşındaki adamın 17 Eylül Cumartesi günü New York sokaklarında düşünceli bir şekilde yürüdüğünü gösteriyor. Bir paparazzi evliliğinin sonu hakkında soru sorduğunda kibar ama ihtiyatlı tepki verir. Başlangıçta fotoğrafçıya bu konuyu sokakta konuşmanın doğru gelmediğini açıklıyor. Tekrar sorduğunda Jackman şöyle açıklıyor: "Düşüncelerinizi takdir ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz."


Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness 27 yıl sonra ayrılıyor

"Wolverine" yıldızı ve eşi, hafta sonunda People'a ortak bir açıklama yaparak bundan sonra kendi yollarına gideceklerini söylediler. "Harika, sevgi dolu bir evlilikte yaklaşık otuz yılı karı koca olarak geçirme şansına sahip olduk. Bireysel olarak ilerlemek için ayrılmaya karar verdik" dedi.


İki Avustralyalı 1996 yılında evlendi ve iki çocuğun ebeveyni: Oscar (23) ve Ava (18). "Ailemiz her zaman bizim önceliğimiz oldu ve her zaman da öyle kalacak. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle yaklaşıyoruz. " diyen ikili, kamuya yaptıkları açıklamada, "ailemiz tüm yaşamlarımızda bu geçiş sürecini yönetirken" mahremiyetlerine saygı gösterilmesini talep ettiklerini açıkladı.

Kullanılan kaynaklar: tmz.com, People.com