Taylor Swift kendi akademik konferansını düzenliyor


Taylor Swift kendi akademik konferansını düzenliyor

Taylor Swift yıllardır dünyanın en başarılı sanatçılarından biri oldu; şimdi bir Avustralya üniversitesi bu heyecanı yakalamak istiyor

Taylor Swift yıllardır dünyanın en başarılı sanatçılarından biri oldu; şimdi bir Avustralya üniversitesi bu abartılı reklamı araştırmak istiyor. Melbourne Üniversitesi sizi Şubat 2024'teki üç günlük "Swiftposium"a davet ediyor.


33 yaşındaki Taylor Swift hayranı Avustralyalı ve Yeni Zelandalı öğrenciler çok özel bir akademik etkinliği sabırsızlıkla bekleyebilirler. Melbourne Üniversitesi, 11-13 Şubat 2024 tarihleri ??arasında üç günlük bir "Swiftposium"a ev sahipliği yapacak. Bilim adamlarına yönelik karma konferans, şarkıcının küresel kültürel ve ekonomik etkisine odaklanacak.


Taylor Swift'in etkisi üzerine büyük akademik konferans

Resmi "Swiftposium" web sitesine göre konferans, "Swift'in popülaritesi ve cinsiyet, fandom, popüler kültür, edebiyat, ekonomi, müzik endüstrisi ve daha fazlası gibi çeşitli konulardaki derin etkisi hakkında eleştirel bir diyalog" yaratmayı amaçlıyor. Üç gün süren etkinliğin organizasyonu için Avustralya ve Yeni Zelanda'daki yedi üniversiteden bilim insanları bir araya geldi.


Buna uygun olarak akademik konferans, Swift'in "Eras" turnesinin başlamasından kısa bir süre önce gerçekleşiyor. Bu, 16 Şubat 2024'te Avustralya'daki Melbourne Kriket Sahasında başlıyor. Üniversite konferansının organizatörleri Instagram'da Taylor Swift'e şahsen resmi bir davet göndermek istediklerini de duyurdular. “Swiftposium 2024”te temsil edilip edilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.